هنگام استفاده از قرص erecto100 با سردرد شدید مواجه شدم البته سابقه سردرد دارم
مشکل را چگونه می توان حل کرد؟
به هر حال کنترل انزال برایم مهم است
مشکل را چگونه می توان حل کرد؟
به هر حال کنترل انزال برایم مهم است
saeed19424 نوشته است: با سلام
لطفا در خصوص قرص erecto-100 مرا راهنمايي فرماييد
با تشكر
wushu نوشته است: سلام عرض ميكنم خدمت رهام خان مدير سايت. ميخواستم بدونم دارويي با نام تجاري ايركتو (اگه درست نوشته باشم)_ Erecto_ چه كاربردي داره . لطفا در مورد عوارض جانبي اون هم بنويسيد. من خودم مصرف نميكنم توي كيف دوستم پيدا كردم . ميخواستم بدونم مخدر يا اسيب رسان (!) نباشه لطفا پاسخ مرا بدهيد...
باتشكر
arasho نوشته است: سلام
من آرش . بیست و چهار سالمه . بخاطر مسائل جنسی از قرص erecto-100 استفاده کردم وحالا با توجه به مشکلاتی که واسم پیش اومده چند سئوال دارم .
در ابتدای مصرف رنگها رو به خوبی تشخیص نداده و روشنایی روز را بنفش میدیدم و الان حدود 24 ساعته که قلبم درد میکنه .
آیا ممکنه مصرف این دارو به قلب من اسیب رسانده باشه ؟
با توجه به این که گفته شده مصرف این دارو برای بیماران قلبی توصیه نمیشود آیا ممکنه من ناراحتی قلبی داشته باشم ؟
چه کاری واسه بهبود وضعیت فعلی میتوانم انجام دهم ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|