سلام
پسری 22 ساله هستم.برای جوش ها وریزش مو به دکتر مراجعه کردم.برای جوش هام
دکوتان 20 به همراه وازلین برای چرب نگه داشتن لبهام تجویز کرد.البته گفت اول آزمایش بده و نتیجه رو به یک دکتر داخلی نشون بده اگه تایید کرد قرص ها رو مصرف کن.
برای موهام فیناستراید یک میلی گرم و یک قرص دیگه به اسم Rufo... تجویز کرده که نمی دونم چیه و باید یک شب در میان بخورم.علت این که اسمشو نمیدونم اینه که تازه نسخه گرفتم هنوز وقت نکردم برم داروخانه این ها رو هم از رو نسخه خوندم.
1.دکتر در کنار
دکوتان20 نوشته" یا A-Crotse " یا یه چیزی شبیه به این این قرص جایگزین چیه که دکتر نوشته؟
2.من قبلا که آزمایش خون داده بودم همه چیزم نرمال بود غیر از کریتینین که کمتر از حد نرمال بود نمیدونم مرتبط هست یا نه اما اون موقع من کم آب میخوردم که الان بیشتر اب میخورم .آیا این ربطی به داروی من داره؟لازمه واسه نتیجه آزمایش پیش دکتر برم یا خودم بخونمش؟می تونم نتیجه آزمایش جدید رو بزارم اینجا شما نظر بدید.
3.این طور که من فهمیدم هر دو داروی جوش ومو که دکتر داده از ویتامین A گرفته شده این حجم زیاد ویتامین آسیبی نمی رسونه؟
4.فشار های عصبی و روانی که به ویژه چند وقت اخیر به خاطر کنکور ارشد ایجاد شده چه قدر در ریزشموی من موثره آیا لازمه پیش دکتر روانپزشک برم؟
این رو هم بگم تشخیص دکتر ریزش موی ارثی بوده؟
5.آیا نوع ایرانی یا هندی و همین طور امریکایی فرقی از نظر کیفیت دارن؟شما بودید کدومش رو میخریدید.یک دکتری میگفت نوع هندی شرکت سیپلا از ایرانیش بهتره؟آیا ارزش هزینه چند برابری رو داره؟