در ناحیه تناسلی احساس سوزش شدیددر هنگام ادرار دارم و ناحیه بیرونی کاملا قرمز و ملتهب است از کرم
کلوتریمازول کهدردسترسداشتم و پزشک قبلا برای بیماری من حدود 2ماه پیش تجویز کردهبود استفاده کردم چون بههیچعنوان قادر به رفتن بیرون از خانه نبوده و به ناچار درازکشیده تا نزدیک دستشویی چون تمام مدت احساس دفع ادرار دارمو هر ازچند دقیقه ای به دستشویی میروم و تنها به مقدارچندقطره تخلیه میشوم
متاسفانه2روز اینده همه جا تعطیل است و دسترسی به دکترندارم لطفا مرا راهنمایی کنید که چه کنم
در ضمن این مشکل راقبلا هم یکبارداشتم حدود 6 ماه پیش که بعد ازان بلافاصله فهمیدم ویروس کاندیلمو دارم الان مدت کمی هست که بیماری درمان شده و من میترسم که این نشانهای از بازگشت بیماریم باشد
درضمن من فکرمیکنم که دلیل این سوزش تحریک قسمت بالایی ناحیه چو چاله تناسلی باشد چون متاسفانه به دلیل مشکل داشتن درارضا شدن من عادت دارم این قسمت را با دست ماساژدهم که تنها راه رسیدن به ارگاسم در من میباشد اما در زمان ارتباط جنسی هرگز به این مرحله نمیرسم و البته هیچوقت بعد یا قبل از رابطه جنسی درد سوزش و هیچ مشکل دیگری نداشتم اما دفعه قبل هم که اون ناحیه رو زمان زیادی ماساژ دادم بعد در رفع ادرار احساس سوزش داشتم
ایا تکرار این عمل اشتباه بوده و میتواند دلیل مشکل کنونی من باشد
با تشکر صمیمانه منتظر راهنمایی شما هستم