با سلام و خسته نباشید:ایا کسی که شماره عینکش 5/1 (استیگمات) به بالا باشد می تواند از لنز استفاده کند و ایا ممکن است به مرور زمان شماره چشم با لنز بالا برود و به دید اسیب برساند ؟
azadeee نوشته است: با سلام و خسته نباشید:ایا کسی که شماره عینکش 5/1 (استیگمات) به بالا باشد می تواند از لنز استفاده کند و ایا ممکن است به مرور زمان شماره چشم با لنز بالا برود و به دید اسیب برساند ؟
tarapink نوشته است: سلام
من نزدیک بینم و سالهاست که از عینک استفاده میکنم اما دیگه از عینک خسته شدم میخوام لیزیک کنم ولی از عوارضش واقعا میترسم البته دکترم میگه مشکلی پیش نمی یاد میخواستم نظر شمارو هم بدونم اقای دکتر رهام اگه میشه منو از این دودلی و ترس در بیارین ممنون میشم
helenayemahdi نوشته است: با سلام
مدتی بود که از لنز رنگی استفاده میکردم بعد حدود یک ماه دوباره شروع به استفاده از ان کرده ام اما وقتی لنز را درچشم قرار میدهم بعد 5دقیقه چشمامقرمز شده و میسوزه چرا ایا احتمال داره که به خاطر کثیف بودنش باشه در ضمن من خیلی مراقبت میکنم وهر دفعه که از لنز استفاده میکنماول اونو با اب سرم میشورم بعد با مایع لنز لطف راهنمایی کنید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|