با درود خدمت جناب دکتر عزیز و دیگر دوستان عزیز
در ابتدا باید بگویم که عضو جدید هستم و اضافه کنم که واقعا این سایت تحسین برانگیز و به انصاف کامل است.
حقیقتا تا آنجایی که میتوانستم و ساعت هاست که دارم مطالبی که مربوط به سئوالم میباشد را مطالعه میکنم و خیلی چیزها آموختم و بسیار سپاسگذارم ، ولیکن بنا به حساسیت موضوع و نگرانی زیادی که من و دوست دخترم داریم با اجازه شرح حال را میگویم با امید به اینکه جواب موثر شما از اضطراب چند روزه ی ما بکاهد و با عرض پوزش اگر سوال تکراری است،
باری بسیار ممنون میشویم اگر بزرگی کنید و همینجا جواب و نظرتان را مرحمت بفرمائید:
چند روز پیش ما ( من و دوست دخترم ) با هم رابطه جنسی داشتیم ، البته دخول صورت نگرفت اما ما به کررات و دفعات زیادی به مدت 2 روز ارضا شدیم بصورتی که منی روی واژن ریخته هم نشد و اما ما به همان تعداد دفعاتی که عرض کردم آلتهایمان را روی همدیگر مالاندیم بصورتی که احتمالا پیشاب بنده زیاد به سطح آلت ایشون تماس داشته ، ایشون در تاریخ 17 یا 18 شهریور ماه پریودشون شروع شدو حدوداتا 6 روز ادامه داشت و معمولا و تقریبا پریدیشون منظم هست، تماسهای ما در روزهای 5 مهر الی 7 مهر انجام شد. حالا نگران این هستیم که پیشاب من کاری دستمان داده باشد و وارد واژن شده و خدای نکرده منجر به لقاح شده باشد.
آیا این امکان با توجه به توضیحات و شرح ماجرایی که عرض کردم وجود دارد که لقاح صورت گرفته باشد ؟
اگر وجود دارد چه راهکار و رایزنی را به جهت پیشگیری توصیه میفرمایید؟
آیا در این زمان خوردن قرص ال دی ناثیر دارد ؟
و در کل آیا نگرانی ما بجا است یا بیجا ؟
شایان ذکر است ایشون چندید بار بعد از اگاسم دچار دلدردهای شدید ولی گذرا شد که البته با خوردن عرق نعنا برطزف میشد ،این دلدرد ها نشانه ی چه بوده است ؟
بنده 28 ساله و ایشون 21 ساله و باکره هستند.
خیلی خیلی سپاسگذار میشویم اگر هرچه سریعتر پاسخ ما را بدهید و ما را از نگرانی و استرس در بیاورید.
-----------------------------
واسه اینکه ما خیالمون کاملا راحت بشه و هیچ اقدامی مثل آزمایش هم انجام ندیم لطفا یخورده علمی تر اگر توضیح بدبد ممنون میشیم و سعی میکنیم که مطلب رو بفهمیم
!
و اینکه آیا سیکل پریودی ایشون ربطی به منتفی بودن قضیه داره و یا خیر ؟
چطور مطمئن باشیم که با اون همه دفعات زیادی که پیشاب بنده به مهبل ایشون مالیده شده احتمال لقاح صفر است ؟؟
باز هم سپاسگذار از لطف شما دوستان فهیم و نیک
در تاپیکی دیگر یکی از دوستان بسیار عزیز جواب خوشبینانه ای دادند که بسیار هم از ایشان ممنونم و قطعا ایشون از روی تجربه و با استدلال پاسخ دادند که باز هم تشکر میکنم، ولیکن دوست من بسیار به این موضوع حساس شده و استرس زیادی دارند ،باری اگر خود جناب دکتر رهام عزیز هم اگر پیرو نظر دوستمون ما رو با اثباتهای علمی توجیح کنند هم بسیار از ایشان ممنون میشویم.
یا رب