سلام خسته نباشید خواهر من حدود 34_35 سالشه قبل از عید به خاطرعفونتی که حس می کرد داره و چون 1سال ونیم بودکه پیش دکتر زنان نرفته بود رفت دکتر. تست پاپ اسمیر جوابش این بود که بدخیمی ندارد ولی سلولها در حال تغییرشکل هستند با دارو دوره درمان رو کامل کرد پیش 3تا دکتر دیگه هم رفت و زخمی دیده نمی شد ولی باز نگران بود جواب آخرین تستش رضایت بخش از نظر بدخیمی منفی ولی ترشحات قارچی دیده می شده که حالت عفونت خفیف داشته الان هم دو ماه یکبار از ضد قارچ استفاده می کنه ولی چیزی که نگرانش میکنه وشاید ساعتهامی شینه و گریه می کنه ومنم نگران می کنه اینه که یکی ازدوستاش که یه پرستاریه همش میترسوندش و میگه دکترا یی که رفتی خوب تشخیص ندادن و مشکل تو فراتر از زخم وعفونته احتمال کانسرهست واین چیزا حالا میخواستم ببینم نظر شما چیه؟در ضمن من خودم هم الان 11 روز از پریودم می گذره روز 6 بیبی چک منفی بود روز 8 هم بتا منفی بود ولی من هنوز پریود نشدم باتوجه به اینکه من تا این دوره پریودهای نسبتا منظمی داشتم 30_31 روزه. ازیه طرفم چون مطمئن نیستم که حامله هستم یا نه واکسن mmrرو میخواستم بزنم چون قصد بارداری داشتم حالا موندم چیکار کنم دوباره بتا بدم یا برم سونوگرافی با توجه به اینکه من روز قبل از موقع پریودم یا دو روز قبلش نزدیکی محافظت نشده داشتم به خیال اینکه تو اون موقع لقاح صورت نمی گیره د رضمن 28 سالمه .با تشکر