شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

رابطه جوش هاي صورت و بدن با تغذيه

1. ميشه بگيد جوشهاي گوشتي روي صورتم هميشه بوجود مياد چيه؟؟ عصبي ام كرده؟؟ آيا شيريني غذاهاي چرب يا ..... باعث اين

جوش ها ميشه... كلا من آدم عصبي و پر استرسي هستم آيا ربطي داره...... من صورتم رو با مايع دستشويي يا شامپو بدن پرو

تئيني بشورم خوبه يا حتما با صابون بشورم؟؟ روي بازو و كتفم هم زياد جوش ميزنه كه لكه اونم ميمونه ....

2. sjmam نوشته است: ميشه بگيد جوشهاي گوشتي روي صورتم هميشه بوجود مياد چيه؟؟ عصبي ام كرده؟؟ آيا شيريني غذاهاي چرب يا ..... باعث اين

جوش ها ميشه... كلا من آدم عصبي و پر استرسي هستم آيا ربطي داره...... من صورتم رو با مايع دستشويي يا شامپو بدن پرو

تئيني بشورم خوبه يا حتما با صابون بشورم؟؟ روي بازو و كتفم هم زياد جوش ميزنه كه لكه اونم ميمونه ....
    ]

با سلام
    هم تغذيه و هم استرس و وضعيت رواني مي تونه تاثير بسزايي تو ايجاد جوشهاي صورت داشته باشه .براي درمان حتما به پزشك مراجعه كنيد ، اما تجربه شخصي من كه باعث شده خدارو شكر پوست بسيار صاف و بدون جوش و لكه داشته باشم شستشوي صورت با شامپو چشم بچه افسونه و استفاده از ضدآفتاب فتودرم با spf100 . معركست امتحان كنيد .

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. از راهنماييتون متشكرم آيا اين شامپو و كرمي كه گفتيد با هر پوستي سازگاره من سبزه هستم و

كلا پوست حساسي دارم.....

4. sjmam نوشته است: از راهنماييتون متشكرم آيا اين شامپو و كرمي كه گفتيد با هر پوستي سازگاره من سبزه هستم و

كلا پوست حساسي دارم.....

خواهش مي كنم ، بله اين ضد آفتاب مورد تائيد متخصص پوست و مو هست و براي كليه پوستها مورد استفاده است ، دوتا رنگ داره رنگ روشن و بژ  ، كه من بژ رو استفاده مي كنم خيلي خوشرنگه .
    البته اولويت اول مراجعه به پزشكه تا علت رو تشخيص بده ولي استفاده از مواردي كه گفتم هيچ تاثير منفي نداره بلكه بسيار موثره ، چون خودم يه مدت جوش مي زدم از نوع عصبي همه جور كرم و صابون هم استفاده كردم ولي فايده نداشت ولي با مصرف ضدآفتاب مذكور پوستم عالي شده .

5. بازم ممنونم ميخواستم بدونم كه ايا شامپو بچه با مارك هاي ديگه هم به همين اندازه مفيده البته

منظورم نوع مارك نيست ... مثلا فيروز يا مارك ديگه.....

6. sjmam نوشته است: بازم ممنونم ميخواستم بدونم كه ايا شامپو بچه با مارك هاي ديگه هم به همين اندازه مفيده البته

منظورم نوع مارك نيست ... مثلا فيروز يا مارك ديگه.....

بله شامپو بچه فيروز هم خوبه ، اينم بگم من خودم در روز 2بار صورتم و چشمامو مي شورم .

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید