من 5 ماه که عقد کردم و تا کنون با همسرم مشکل نداشتیم، حتی اوایل که من میخواستم گواهی بکارت بگیرم مخالفت میکرد و میگفت اصلا برام مهم نیست ولی من خودم به متخصص زنان مراجعه و بکارتم رو از نوع حلقوی تشخیص دادند و گفتند خونریزی خواهی داشت، با شوهرم رابطه ی جنسی رو از همون ابتدا آغاز کردیم ولی همیشه خیلی خوب من رو تحریک میکرد طوری که واقعا لذت میبردم و درد خیلی کمی داشتم، این اواخر آلتش رو داخل واژنم میکرد، طوری که خودش میگفت سرش کامل رفته بود داخل و حتی یکبار به اندازه ی خیلی کم ، کمتر از یک قطره خون هم دیدم و همچنین چون قرص میخوردم، شوهرم بعد از ارضا شدن منی رو کامل ریخت داخل و هیچی از منی خارج نشد، با وجود این مسائل ممکن پرده هنوز سالم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه رفتم پیش یک پزشک عمومی معاینه کرد و گفت التهاب داره و خیلی نزدیک بوده پاره بشه ولی گواهی داد ولی انگار خودشم تردید داشت.
الان یک هفته ست که شوهرم هوایی شده و بی هیچ عذر و بهانه ای میگه دوستت ندارم و از اول خانوادم من رو تشویق به این ازدواج کردن.
خلاصه توی سرمون فکر جدایی افتاده و من میخوام بدونم پزشکی قانونی هنوز باکرگی من رو تایید میکنه یا در همون حد رابطه رو هم تشخیص میده؟؟، آخه هر کاری خواسته کرده حالا میخواد بره سراغ یکی دیگه دلم نمیخواد چون هنوز عروسی نکردیم حقم ضایع بشه.
خیلی ناراحتم، واقعا نامردیه تا دیروز خودش رو برام میکشت حالا میگه هیچ عیب و ایرادی نداری دوستت ندارم و میخواد طلاقم بده. خیلی نامرده خیلی.
آخه رفتم پیش یک پزشک عمومی معاینه کرد و گفت التهاب داره و خیلی نزدیک بوده پاره بشه ولی گواهی داد ولی انگار خودشم تردید داشت.
الان یک هفته ست که شوهرم هوایی شده و بی هیچ عذر و بهانه ای میگه دوستت ندارم و از اول خانوادم من رو تشویق به این ازدواج کردن.
خلاصه توی سرمون فکر جدایی افتاده و من میخوام بدونم پزشکی قانونی هنوز باکرگی من رو تایید میکنه یا در همون حد رابطه رو هم تشخیص میده؟؟، آخه هر کاری خواسته کرده حالا میخواد بره سراغ یکی دیگه دلم نمیخواد چون هنوز عروسی نکردیم حقم ضایع بشه.
خیلی ناراحتم، واقعا نامردیه تا دیروز خودش رو برام میکشت حالا میگه هیچ عیب و ایرادی نداری دوستت ندارم و میخواد طلاقم بده. خیلی نامرده خیلی.