titka نوشته است:
با سلام و خسته نباشید/////// میخوام بدونم ایا وقتی برای اولین بار در دختری که تا به حال دخول نداشته عمل دخول چه سر الت چه بیشتر الت انجام میشه ممکن که خود دختر اصلا متوجه دخول نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و ایا باز کردن مکرر لبهای بزرگ و کوچک و کشیدن انها البته بدون وارد کردن چیزی برای دیدن بکارت باعث اسیب به بکارت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اندازه سوراخ بکارت چقدر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اینکه من به غیر از اینکه چیزی مثل حلقه دهانه واجنم را احاطه کرده واز سمت پایین و اطراف زمانیکه لبها را میکشم صاف و مرتب میباشدو سوراخی به اندازه یک انگشت سبابه دارد که در بالای این سوراخ و کمی پایینتر از سوراخ پیشابراهم یک ورقه گوشتی هم دیده میشود//////////////با توجه به مشخصات داده شده از تمامی دوستان که تجربه و اطلاعاتی در این مورد دارند تقاضای کمک دارم و اینکه پرده من سالم است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با تشکر و ارزوی ارامش روحی برای تمامی عزیزان
با سلام خدمت شما.در مورد قطر و مشخصات ظاهری واژن میتونید از پاسخ های کامل دوستان گرامی استفاده کنید.باید بگم که خیلی کم اتفاق میافته که دختری که تا به حال دخول رو تجربه نکرده وقتی برای اولین بار میخواد دخول رو انجام بده چیزی حس نکنه.لا اقل من نشنیده ام.البته در شرایط خیلی خاص و مثلا" روئیایی و در اوج اوج تحریکات و حرارت عشق ممکنه که طرف خانم چیزی حس نکنه که بازم بعیده.به قول دوستان که در تاپیک های مختلف مطرح کرده بودند واژن مثل بادکنکه که وقتی برای اولین بار میخواد باد بشه زور و انرژی بیشتری رو میطلبه و وقتی چند بار باد شد دیگه راحتتر باد میشه.خیر باز کردن لبهای فرج و کشیدنشون باعث پاره شدن پرده بکارت نمیشه.ولی در کل کار صحیحی نیست.البته باید باز هم احتیاط کرد که مثلا" ناخن ها بلند و تیز نباشند.والا اندازه سوراخ بکارت رو فکر میکنم بین 2/5 تا به بالا(قطرش) که اینو قطعی نمیدونم و امیدوارم که دوستان بهتر در این مورد راهنمایی کنن(چون واژن خانم ها انعطاف پذیری بالایی داره).به نظر باید سالم باشه.برای آسودگی خیال به پزشک متخصص مراجعه شود.پاسخ کاملتر رو دوستان محبت میکنن جواب میدن.در پناه حق.