salam,
saghar jan mishe adrese atari ra bedahi?????
ساغر جان آدرس عطاری را می خواستم برای ژل سینه
saghar jan mishe adrese atari ra bedahi?????
ساغر جان آدرس عطاری را می خواستم برای ژل سینه
rezasd نوشته است: آیا سایز سینه در خانوم ها بعد از ازدواج افزایش پیدا میکنه؟
paparak نوشته است: آیا راهی هست که سینه ها به طور دائمی سفت بشن و نیاز نباشه که دائما در حال استفاده از ژل یا پماد خاصی باشی؟ نوع ورزش مناسب برای فرم دادن و سفت کردن سینه ها چی هست؟
به جز ورزش کردن چه راه های دیگه ای وجود داره ؟ من سایز سینه هام خوبه اما کمی شل هستن، ترجیح میدم از راهی به جز ورزش استفاده کنم چون وقت ورزش کردن رو ندارم. اگه راهی هست معرفی کنید وگر نه لطفاً طریقه ورزش رو بگید.
paparak نوشته است: آیا راهی هست که سینه ها به طور دائمی سفت بشن و نیاز نباشه که دائما در حال استفاده از ژل یا پماد خاصی باشی؟ نوع ورزش مناسب برای فرم دادن و سفت کردن سینه ها چی هست؟
به جز ورزش کردن چه راه های دیگه ای وجود داره ؟ من سایز سینه هام خوبه اما کمی شل هستن، ترجیح میدم از راهی به جز ورزش استفاده کنم چون وقت ورزش کردن رو ندارم. اگه راهی هست معرفی کنید وگر نه لطفاً طریقه ورزش رو بگید.
nnnr نوشته است: سلام،
منم همين مشكل رو دارم و بعد از ازدواج سينه هام يك سايز بزرگتر شدن.
اما چيزي كه بيشتر ناراحتم مي كنه شل شدن سينه هام هستش كه در عرض مدت خيلي كوتاهي رخ داده.
من مي خوام براي كاهش وزنم از تردميل استفاده كنم ولي نگرانم كه مبادا در اثر دويدن سينه هام شل تر و افتاده بشه. ممكنه اين اتفاق بيفته؟
و يه سوال ديگه، خوابيدن بدون سوتين باعث شل شدن سينه ها نميشه؟
يه چيز ديگه هم هستش:
( من مدتيه كه وقتي پست جديدي ارسال مي كنم، بعد از چند دقيقه حذف ميشه. دليلشم ارسال در بخش نامناسب هستش. جز بخش طرح موقت سوالات، فعلا" كه نميشه جاي ديگه اي سوال مطرح كرد. پس تكليف چيه؟ )
مرسي.
marjankhanom نوشته است:nnnr نوشته است: سلام،
منم همين مشكل رو دارم و بعد از ازدواج سينه هام يك سايز بزرگتر شدن.
اما چيزي كه بيشتر ناراحتم مي كنه شل شدن سينه هام هستش كه در عرض مدت خيلي كوتاهي رخ داده.
من مي خوام براي كاهش وزنم از تردميل استفاده كنم ولي نگرانم كه مبادا در اثر دويدن سينه هام شل تر و افتاده بشه. ممكنه اين اتفاق بيفته؟
و يه سوال ديگه، خوابيدن بدون سوتين باعث شل شدن سينه ها نميشه؟
يه چيز ديگه هم هستش:
( من مدتيه كه وقتي پست جديدي ارسال مي كنم، بعد از چند دقيقه حذف ميشه. دليلشم ارسال در بخش نامناسب هستش. جز بخش طرح موقت سوالات، فعلا" كه نميشه جاي ديگه اي سوال مطرح كرد. پس تكليف چيه؟ )
مرسي.
دوست عزیز.سوتین بهترین محافظ برای جلوگیری از افتادگی سینه هاتونه.به یاد داشته باشید ازدواج به خودی خود باعث افزایش سایز سینه نمیشه.عواملی مثل مصرف قرص های ضد بارداری باعث سفتی اون میشه.سینه از بافت های چربی ظریفی تشکیل شده که درهم پیجیده شدن.ورزش کردن مداوم باعث آب شدن این چربیها میشه و گاهاً سبب شل شدن سینه ها.فراموش نکنید برای داشتن سینه های سفت و زیبا حتماً از لباس زیر محکم در حین ورزش استفاده کنید مخصوصاً زمانی که ورزش چیزی شبیه دویدن یا بالا و پایین پریدن باشه.بعد از ورزش در حمام حتماً برای چند دقیقه سینه هاتون رو زیر دوش آب سر به صورت آرام مالش بدید.همیشه کمرتون رو صاف نگه دارید و حتی الامکان بیشتر اوقات رو سوتین های نخی و سفت (نه اسفنجی)ببندید.سوتین های اسفنجی از اونجا که عایق حرارتن،آب شدن چربی سینه رو تسریع میکنه.پس مخصوصاً در هنگام ورزش سوتین اسفنجی نپوشید.
srahas نوشته است: سلام
برای ترک سینه راهی وجود داره غیر از جراحی ؟
ورزشهای مخصوص کوچک کردن سینه ؟
اون سه ورزشی که برای سینه گفتین باعث بزرگتر شدنشون نمیشه ؟
saghar15 نوشته است:paparak نوشته است: آیا راهی هست که سینه ها به طور دائمی سفت بشن و نیاز نباشه که دائما در حال استفاده از ژل یا پماد خاصی باشی؟ نوع ورزش مناسب برای فرم دادن و سفت کردن سینه ها چی هست؟
یه حرکت هست که احتیاج به وقت و مکان خاصی نداره.اگه سایز سینه هات خوبن و یه کمی شل هستن این کار سفتشون میکنه.
کف دستاتو مخالف هم بذار و قسمت پایینشو رو همدیگه فشار بده و بعد ازادش کن و دوباره همین کارو تکرار کن.اینکارو پشت سر هم انجام بده.زمانی که داری این عملو انجام میدی خودت حرکت عضلات سینه تو حس میکنی.خیلی تاثیر داره.
یه حرکت دیگه هم هست که تو خونه وقتی داری راه میری میتونی انجامش بدی و وقتتو نمیگیره.کف دستتاتو بگیر و ببر بالای سرت و به سمت عقب بکشش.هر دفعه که دستات رو میبری بالا 3 بار به عقب بکش و ازادشون کن.و دوباره همین کارو انجام بده.این افتادگی سینه رو از بین میبره و اونارو به سمت بالا میکشونه.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|