اینا ورزشن اقا پسر!شما لازم نیست انقدر تعجب کنید!میتونید از یه ورزشکار و بدن ساز بپرسید.
احتمالآ اطلاعات شما در زمینه ی ورزش کامل نیست.
مورد اولی که بهش اشاره کردید یه تجربه بود و پیشنهاد.من نگفتم علم ثابتش کرده و کاری هم بهش ندارم.
به قول خودتون با یه سرچ ساده میتونید اطلاعاتتون رو کامل کنید.
البته این ورزش ها مواردی بدیهی هستن و خودتونم میتونید انجامشون بدید و تاثیرشو ببینید!
در هر حال من دلیلی نمیبینم که اطلاعات غلط و من دراوردی به کسی بدم و براش مشکل درست کنم.
شما حتمآ روی صحبت کردنتون هم تجدید نظر کنید و در مورد چیزایی که اطلاعی ازش ندارید اینطوری بحث و انتقاد نکنید.
اگر کسی که در مورد این مسائل علم و اطلاعات کامل رو داشته باشه این مسئله رو تکذیب کنه من قبول میکنم.
کار رو باید به کادان سپرد.
من در رشته ای تحصیل میکنم که اجازه ی بحث های الکی رو بهم نمیده.
بگذریم.
شما هم موفق باشید.
احتمالآ اطلاعات شما در زمینه ی ورزش کامل نیست.
مورد اولی که بهش اشاره کردید یه تجربه بود و پیشنهاد.من نگفتم علم ثابتش کرده و کاری هم بهش ندارم.
به قول خودتون با یه سرچ ساده میتونید اطلاعاتتون رو کامل کنید.
البته این ورزش ها مواردی بدیهی هستن و خودتونم میتونید انجامشون بدید و تاثیرشو ببینید!
در هر حال من دلیلی نمیبینم که اطلاعات غلط و من دراوردی به کسی بدم و براش مشکل درست کنم.
شما حتمآ روی صحبت کردنتون هم تجدید نظر کنید و در مورد چیزایی که اطلاعی ازش ندارید اینطوری بحث و انتقاد نکنید.
اگر کسی که در مورد این مسائل علم و اطلاعات کامل رو داشته باشه این مسئله رو تکذیب کنه من قبول میکنم.
کار رو باید به کادان سپرد.
من در رشته ای تحصیل میکنم که اجازه ی بحث های الکی رو بهم نمیده.
بگذریم.
شما هم موفق باشید.