niskafe نوشته است: سلام من عضو جدید هستم از سایت خوبتون هم خیلی استفاده کردم امیدوارم موفق باشید من یه سوالی دارم اگر میشه راهنمایم کنید من توی مدت که پریود هستم تمایل زیادی یه رابطه جنسی دارم وخیلی تحریک پذیر هم هستم این تمایل رو به این شدت تو دورانی که پریود نیستم ندارم البته این هم بگم که به هیچ وجه توی دوران پریود با همسرم نزدیکی ندارم فقط تمایلش رو دارم در صورتی که اطلاع دارم که این تمایل به طور طبیعی تو دوران پریود خیلی کمه حالا پس چرا من اینطوریم ؟ ایا من مشکل خاصی دارم ؟اگر این تمایل ونیاز شدیدبا خود ارضایی بر طرف بشه تو دوران پریود ایا مشکلی پیش میاد ؟
سلام. خوش اومدید.
نخیر مشکلی ندارید. بعضی از خانمها اینطورین و در دوران پریود میل جنسیشون بالا میره. هر کسی یه طوره. برخی هم این میل توشون کاهش پیدا میکنه. ولی خیالتون راحت باشه نشان دهنده ی مشکل خاصی نیست.
این نیازتون اگه خیلی شدیده خب رفعش کنید. چرا با خودارضایی وقتی متاهلید؟ رابطه حتماً نباید کامل و با دخول باشه. کاری رو که میخواید با خودارضایی انجام بدید همسرتون میتونه براتون انجام بده و معاشقه و نوازش همه ی بدنتون هم در کنارش می تونه به کم شدن دردهای احتمالی دوران پریود کمک کنه، شما هم به همون طریق و یا از طریق رابطه ی دهانی همسرتون رو میتونید ارضا کنید.