ببخشید دوستان.من پزشک نیستم ولی این مورد 2 را که این دوستمان نوشتن یکمی منطقی به نظر نمیرسه.یعنی قیاسش قیاس درستی نیست.جسارتا.
عین جمله ایشون رامن چند سال پیش توی همین سایت دیدم.نمیدونم خودشون نوشته بودن یاکس دیگه.
به هر حال من من با چند تاپزشک راجه به همین مشکل خیلی صحبت کردم.این جمله 2 قیاس مناسبی نیست.
البته باعرض معذرت از جسارتی که میکنم.امیدوارم دوستان ناراحت نشن.
آن توضیحی که پزشکا بهم دادن این بود که.موادی مثل موم باعث می شه که مو از ریشه کنده بشه!و این کار باعث ضعیف شدن ریشه مو میشه. و ریشه مو قدرت خیلی کمی برای ساخت مو جدید داره!و بعد از چند بار تکرار شدن این عمل باعث آسیب به پیاز مو میشه!و پیاز مو قدرت خیلی کمی برای ساخت مو جدید داره!.
پس یا موی جدید خیلی نازک میشه یا خیلی از نقاط در نمیاد.البته این به معنی ازبین رفتن دایمی نیست.چون تا دوباره پیاز مو بتونه خودشو ترمیم کنه مدتی طول میکشه.و اگر توی این مدت شماباتیغ اصلاح کنید فقط فقط مو را از روی سطح پوست بریده اید و به پیاز مو هیچ فشار یا اسیبی نرسانده اید.پس بعد از مدتی باز هم پیاز مو قوی میشه و میتونه همون موهای ضغیف رابهتون اهدا کنه!!!
اما در مورد طاسی!طاسی علت های مختلف داره!گاهی پیاز مو از بین میره مثل سوختگی!
گاهی پیاز مو سالمه اما مشکلات هورمونی مثلابه عنوان نمونه مشکلات هیرسوتیسم! در قسمتهای دچار طاسی میشوند . گاهی خوب ژنیک و .......
پس میبینید که در طاسی یاپیاز مو تخریب شده یا مشکلات داخلی اجازه فعالیت یه سیکل سالم رابه پیاز مو نمیدهند!پس قاعدتا هیچ کدوم از مداخلات مثل تحریک پیاز مو توسط تیغ و امثالهم یا حتی شامپوی های در بازار نمیتوانند این پیاز راباز سازی یا آن مشکلات احتمالی داخلی را رفع کنند!
اما در مورد تیغ!.تیغ چون باعث برش مو میشه.و البته لایه های نازکی از پوست را هم از بین میبره!نا خدا گاه به پوست و پیازمو امکان رشد قوی تر دوباره سلولهای از بین رفته و مو را میده!
یه مثال میزنم.اگر به دست خودتون نگاه کنید میبینید که پوست امروزتون با پوست دیروز هیچ تفاوت ظاهری نداره!اما اگر این پوست ذره ای بریده بشه!از همان لحظه پوست شروع بهبازسازی خودش میکنه!تا آنجاییی که پوست جدید بتونه با پوست قدیم خودش منطبق بکنه .
یعنی در اصل با برش روی پوست، ریشه مو تحریک شده به بازسازی خودش!
اتفاقی که در تیغ زدن مو میافته تقریبا هم همینطوره!یعنی پوست و پیاز مو تحریک میشه به ساخت موی جدید و قویتر.!
و دقیقا به همین علت است که پزشکان توصیه میکنند زیاد باپوست صورت خشن رفتارنکنید!چون سلولهای پوست تحریک میشوند به سمت خشن شدن.
اینها نظرات یکی از دوستانم بود که پزشکه و در سایت دیگری با هم همکاری داریم.البته بخشی راهم دقیقا توی مقالات که برای کاشت موی جدید هست هم نوشته شده!
با عرض معذرت خذمت دوستان عزیز اگر جسارتی شده.