آيا فشردن پاها به يكديگر باعث آسيب به پرده بكارت ميشود؟
MINASAM نوشته است: آيا فشردن پاها به يكديگر باعث آسيب به پرده بكارت ميشود؟
saharnaz نوشته است: با سلام دختری هستم20 ساله و مجرد بی نظمی در زمان پریود (گاهی 28 وگاهی تا40روز) وجود ترشحات شفاف و رقیق و بی بو وخروج خون همراه ادرار در زمان پریود نشانه چیست آیا پرده بکارتم سالم است و چکار باید بکنم؟ با تشکر
milad2000 نوشته است: با سلام ...
برای یکی از دوستان من مشکلی پیش اومده که چون خودش به اینترنت دسترسی نداشت، از من خواست جواب سوالاتش رو پیدا کنم ...
=============================
جناب دکتر ، دوست من در زمان 6 سالگی و هنگام دویدن و بازی کردن ، روی چرخ خیاطی افتاده و آلت تناسلیشون مورد عمل جراحی قرار گرفته (فکر میکنم به علت پارگی) - در آن زمان دکتر گفته که پرده بکارت سر جاشه ...
و حدود یک سال و نیم پیش هم زمانی که دانشجو بده در یکی از شهرستان ها ، به همراه یکی دیگر از دوستانشان (دختر) داخل خانه بودند و دوست من قرص آرامبخش خورده بوده و خوابیده بوده ... اما به یکباره از خواب بیدار میشه و میبینه یک پسر که مسلط بر اونه ، می خواد عمل دخول رو انجام بده که با مقاومت شدید این دختر مواجه میشه ..... و دختر خودش هم نمیدونه ایا اون پسر اون موقع که خواب بوده کاری کرده یا نه ؟؟؟ آخه قرص آرامبخش قوی خورده بوده ...
این دختر بعد از اون یک بار برای امتحان ، انگشت خودش رو داخل میکنه که ببینه پرده سالم هست یا نه ؟؟؟ اما میگه انگشتم داخل رفت ...
حالا خواهشا به این سوالات پاسخ بدین و دوست من رو از افسردگی نجات بدین :
1- آیا امکان داره کلا این دوست به صورت مادرزادی پرده نداشته باشه ؟؟؟ آیا پزشکی قانونی این رو میتونه ثابت کنه ؟؟؟
نقل قول: 2- آیا این امکان هست که به علت همون عمل در بچگی پرده از بین رفته باشه ؟؟؟ آیا این هم قابل اثبات هستش ؟؟؟
نقل قول: 3- آیا پزشکان در زمان 6 سالگی می تونستن وجود یا عدم وجود پرده رو تشخیص بدن ؟؟؟
نقل قول: 4- آیا با مراجعه به پزشک می تونه بفهمه که علت نبودن پرده ، مادرزادی بوده یا عمل جراحی بوده و یا اینکه کار اون پسره بوده ؟؟؟ آیا این ها فابل اثباتن ؟؟؟
نقل قول: 5- به نظر شما پزشکان قانونی نسبت به پزشکان زنان ارجحیت دارند برای مراجعه و معاینه و گواهی و ... ؟؟؟
نقل قول: 6- اگه بخوایم به پزشکی فانونی مراجعه کنیم برای معاینه ، از کجا باید شروع کنیم ...؟؟؟
نقل قول: 7- و اینکه اگه واقعا اون موقعی که خواب بوده اون پسره این کار رو کرده باشه ، آیا با مراجعه به پزشکی قانونی برای معاینه ، پای پلیس و ... وسط نمیاد ؟؟؟
نقل قول: 8- آیا این امکان داره که اون پسره زمان خواب فقط با یکبار عمل دخول (فقط یک بار ورود و خروج) باعث پارگی پرده شده باشد ؟؟؟
نقل قول: 9- دوستم میگه خودش هیچ چیزی احساس نکرده - اما پسره گفته که این کار رو کرده و قبلش با دست امتحان کرده و دیده که پرده نداره ... آیا ممکنه که پسره با دست امتحان کرده باشه و بعدش هم یکی 2 بار دخول کرده باشه و بعد ها دوستم 2باره خودش با دست امتحان کرده باشه ، اما پرده همچنان وجود داشته باشه ؟؟؟
نقل قول: 10 - آیا اگع این دختر الان پرده نداشته باشه ، دکتر می تونه تعیین کنه که علت واقعیش کدوم یکی بوده ؟؟؟ : مادرزادی - عمل جراحی - ورود دست اون پسر - دخول اون پسر ؟؟؟
lovelygirl نوشته است: با سلام.دختری 21 ساله هستم.به دکتر زنان که مراجعه کردم به من گفتند پرده بکارتم در ساعت 7 پارگی داره..ایا با رابطه جنسی کامل من پارگی و خونریزی دارم؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|