سلام.خواهش میکنم هرچی سریعتر جواب سوالم رو بدید ممنون میشم.3 دوره هست که پریود های من خیلی خفیف شده یعنی هم مقدار خونریزیم کم شده و هم تعداد روزای خونرییم از 6-5 روز عادی همیشگی به 3-2 روز کاهش پیدا کرده.اولین دوره که خونیزی قاعدگیم غیر طبیعی شد رنگ خونم خیلی روز اول تیره بود اما توی 2 دوره دیگه رنگش طبیعی بود.البته گاهی یک کم کمرنگ میشه.دیگه اینکه از همن موقع یعنی از حدود 19 خرداد تا الان دردهای خفیف زیر شکمی دارم که همینطوری تا الان ادامه داشته.بعضی وقتها هم احساس کشیدگی توی عضلات رحمم دارم.جدیدا یکی 2 بار این درد به پهلوهام و ران پای راستم هم زد.با این علایم به بارداری شک کردم.چند بار توی زمان مناسب آزمایش خون بتا دادم اما هر بار منفی بود.سونوگرافی هم کردم اما کیست نداشتم.دکتر گفت با وجود اینکه علایم عفونت توی ترشحاتم ندارم 20 تا کپسول داکسی سایکلین روزی 2 عدد بخورم.خوردم اما بعدش اصلا حالم بهتر نشد.حالا چیزی که شدیدا فکرم رو مشغول کرده و خیلی نگرانم کرده اینه که مشکل من چیه؟پریودهایی با کیفیت و کمیت پریودهای این 3 دوره من و درد زیر شکمم به مدت حدودا 1 ماه و نیم علامت چه مشکلی میتونن باشن؟؟؟؟خواهش میکنم هر چی سریعتر جوابمو بدبد.کاش آقای دکتر صادقی میتونستن به سوال من رسیدگی کنن.قبلا سوال پرسیدم اما ایشون جوابی ندادن. در هر صورت تورو خدا هر چی سریعتر جواب سوال من رو بدبد.چون خیلی خیلی نگرانم.همش توهم دارم نکنه باردارم و همه آزمایش هام خطا داشتن.خیلی نگرانم که مشکلم چیه.میترسم مشکل جدی و حادی داشته باشم.خواهش میکنم کمکم کنید.بی صبرانه منتظرم.ممنون میشم.