شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

موم انداختن موهای زائد آلت

1. sefide

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    عذر میخوام ، میخواستم بدونم برای موم انداختن موهای زائد آلت حتما باید به مراکز مراجعه شه؟!
    خودم بندازم مشکلیه؟
    من بدنمم که موم میندازم ،بعضی جاهاش کبود میشه .
    واسه اون قسمت اتفاق خاصی نیفته؟!  کرم بعد از اصلاح بانوان  سینره کارمو را میندازه؟!
    حدودا بعد از چند مرتبه که از موم استفاده کنم کم پشت میشه؟!
    میشه که دیگه خیلی کم شه؟! مثل دس شه مثلا؟!
    واسه موهای زائد آلت آقایون چه پیشنهادی دارین؟! ممنونم

2. sefide نوشته است: عذر میخوام ، میخواستم بدونم برای موم انداختن موهای زائد آلت حتما باید به مراکز مراجعه شه؟!
    خودم بندازم مشکلیه؟
    واسه اون قسمت اتفاق خاصی نیفته؟!  کرم بعد از اصلاح بانوان  سینره کارمو را میندازه؟!

بله بهتره که به سالن اپیلاسیون برید.خودتون به خاطر دردی که اون لحظه در بدنتون ایجاد میشه قدرت کافی ندارید که کاغذ رو بکشید و شل شدن دستتون و نیمه کاره موندن کار باعث کشیده شدن نادرست اون قسمت و در نتیجه کبود شدن میشه.و اون جهاتی رو که باید کاغذ کشیده بشه خودتون قطعآ نمیتونید انجام بدید.
    استفاده از موم معمولی رویش مو رو قطع نمیکنه و مخصوصآ در اون ناحیه باعث نازک شدن مو میشه که یک برتری بزرگ نسبت به استفاده از تیغه.هرچی بگذره رویش به تعویق میفته و کم میشه(نه زیاد..) اما ازبین نمیره و جوری نمیشه که دیگه نیاز به اپیلاسیون نباشه.
    لوسیون های بعد از اپیلاسیون برای از بین بردن التهاب و جلوگیری از رویش موهای زیر پوسته.
    به هر حال من پیشنهاد میکنم این کارو کسی دیگه انجام بده.اینجوری بدنتونم دچار مشکل نمیشه.و اپیلاسیون راحت و کامل انجام میشه زمان کمتری هم صرف میشه.
    من در مورد اقایون نمیدونم چه نظری بدم ولی به نظرم کرم موبر میتونه مناسب باشه.مردا براشون راحت تره که با کرم این کارو انجام بدن تا موم...

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 2 کاربر ديگر
  3. سلام، ابيلاسيون خيلى خوبه اما به نظر من بعد ابيلاسيون بهترين و راحت ترين راه رفع موهاى آلت استفاده از موبر تيزبر هستش تنها ايرادى كه داره كمى بوى بدى داره اما هر روز هم كه استفاده كنى جواب ميده.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. sefide

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    Homeyra_2 نوشته است: سلام، ابيلاسيون خيلى خوبه اما به نظر من بعد ابيلاسيون بهترين و راحت ترين راه رفع موهاى آلت استفاده از موبر تيزبر هستش تنها ايرادى كه داره كمى بوى بدى داره اما هر روز هم كه استفاده كنى جواب ميده.

منظورتون پودرشه دیگه؟آره؟  نه آخه فکنم مومک خیلی بهتره ، میخوام امتحان کنم،میترسم!

5. خیلی دردناکه اما فقط برای بار اول. دفعات بعد به مراتب درد کمتری حس میکنی اما حتی اگه چند سال هم انجام بدی باز هم مانع رشد موها نمیشه. به نظر من هم اون پودر ها بهتره چون لازم نیست یه نفر دیگه برات انجام بده و لازم هم نیست درد بکشی

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  6. دفعه اول واقعآ دردناکه چون ریشه ها خیلی ضخیمن.اما دفعه بعدش یک دهم بار اول هم درد نداره و ریشه ها نازک میشن.دوست منم خیلی میترسید و من به زور بردمش اپیلاسیون و یه لیدوکائین خریدیم و استفاده کرد.اگه رفتین اپیلاسیون دیگه اصلآ از تیغ استفاده نکنید چون همه  درد دفعه اول دوباره تکرار میشه و خیلی بده....
    از موم دائم استفاده کنید بهتره.هم دردش کمتره از موم موقت چون رقیق تره و هم موثر تره.
    به نظر من برای اون قسمت استفاده از موم بهترین روشه.

7. سلام
    من برای زیر بغل 3 بار رفتم سالن و اپیلاسیون کردم از بعد از اون هم فقط از پودر موبر استفاده کردم (دپی )بوی بدی هم نداره .تقریبا 1سال یک روز در میون شیو کردم تمام موهای زاید و ضخیم بدنم رو.
    حالا خیلی نسبت به اول نازکتر شده رشدشم نسبت به قبل کمتر ه.

اما پودر های موبر هم فکر نکنم مو رو از ریشه خارج کنن فقط قسمتی از مو که به بدن هست رو نازک میکنن و باعث کنده شدن مو میشن.

پودر تیز بر هم که دوستمون اشاره کرد من یکبار استفاه کردم اما بخاطر بوش دیگه تکرارش نکردم.

موهای زاید و ضخیم بدن به این راحتی ها حذف نمیشن فقط رشد و ضخامتشون خفیف میشه .

سوالی که برای خودم مطرح هست اینکه پودر های موبر رو برای صورت هم میشه استفاده کرد اگر روش نوشته باشه برای صورت و بدن ؟

عوارضی مثل لک ایجاد نمیکنه روی پوست؟

اگرکسی تجربه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه و نام محصولی که استفاده میکرده رو هم ذکر کنه.

با تشکر

8. sefide

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    sima_65 نوشته است: سلام
    من برای زیر بغل 3 بار رفتم سالن و اپیلاسیون کردم از بعد از اون هم فقط از پودر موبر استفاده کردم (دپی )بوی بدی هم نداره .تقریبا 1سال یک روز در میون شیو کردم تمام موهای زاید و ضخیم بدنم رو.
    حالا خیلی نسبت به اول نازکتر شده رشدشم نسبت به قبل کمتر ه.

اما پودر های موبر هم فکر نکنم مو رو از ریشه خارج کنن فقط قسمتی از مو که به بدن هست رو نازک میکنن و باعث کنده شدن مو میشن.

پودر تیز بر هم که دوستمون اشاره کرد من یکبار استفاه کردم اما بخاطر بوش دیگه تکرارش نکردم.

موهای زاید و ضخیم بدن به این راحتی ها حذف نمیشن فقط رشد و ضخامتشون خفیف میشه .

سوالی که برای خودم مطرح هست اینکه پودر های موبر رو برای صورت هم میشه استفاده کرد اگر روش نوشته باشه برای صورت و بدن ؟

عوارضی مثل لک ایجاد نمیکنه روی پوست؟

اگرکسی تجربه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه و نام محصولی که استفاده میکرده رو هم ذکر کنه.

با تشکر

من از کرم موبر veet استفاده کردم،بستگی به پوستت داره! مامانم از شدت سوزش و قرمزیش مجبور شد بره دکتر!تا بریم دکتر با کرم بعد از اصلاح سینره یکم بهتر نگهش میداشت!ولی به محض شستن باز قرمز میشد ، تا رفتیم دکتر.  ولی من طوری نشد ، فقط یکم قرمز شد، که طبیعی بود.

9. دوست عزیز پودر تیزبر به خاطر داشتن گوگرد بوی خیلی بدی داره.ولی اثرش خیلی زیاده.البته بدون بوش هم در بازار هست.

10. بنظر من استفاده از تیغ بهترین نتیجه را در اصلاح موهای زاید در آقایان دارد.
    بدلیل پر پشت تر بودن و زخیم تر بودن موهای زاید در آقایان ، معمولا با سایر موارد نمیتوان به آن نتیجه ای که تیغ حاصل میکند , دست یافت.

اگر استفاده از تیغ در دراز مدت برای آقایان مشکلی ایجاد میکند ؛ لطفا" با ذکر منبع بگویید چون فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کند؟!

11. sefide نوشته است: عذر میخوام ، میخواستم بدونم برای موم انداختن موهای زائد آلت حتما باید به مراکز مراجعه شه؟!
    خودم بندازم مشکلیه؟

واسه قسمت های حساس اگر شخص متخصص این کارو انجام بده بهتره.چون باعث تورم و درد غدد لنفاوی میشه.و حتما هم بعد از قاعدگی باشه.
    کبودی به خاطر نداشتن تبهر لازم است.
    بعد از 1 سال موها کاملا یکی در میون میشه.

12. سلام
    من ديروز براي اوليتن بار رفتم اپيلاسيون اونقدر كه ميگفتن درد نداشت دردش قابل تحمل بود تازه من حدود 7 سال از تيغ استفاده كرده بودم و ريشه موهها خيلي سفت شده بود
    اما به نظرم راه حل خوبي براي خلاص شدن از موهاي زايد هست

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید