raha_taranom نوشته است: سلام
من متاسفانه از بچگی بدون اینکه بدونم اسمش چیه خود ارضایی داشتم خیلی ناراحتم از این موضوع البته نه دائما شاید ماهی یکی دوبار و هر چی به ذهنم فشار میارم یادم نیست و فکر نکنم که چیزی داخل کردم تو بچگی و خونی ندیدم تو این سنم که اصلا هیچ وقت چیزی داخل نکردم اما ورودی واژن من اصلا نه شبیه این عکسای که اینجا هستن نه اونای که تو اینترنت هست فقطی زور میزنم شبیه یه لوزی میشه که داخلش یه سطح صاف که اگه بیشتر زور بزنم از هم بازتر میشه یه سوال دیگه میگن پرده همون ورودی هست اما دکترا نظر متاوفت دارن یه خانم دکتر زنان گفت تو 2 تا 4 سانتی مدخل ورودی واژن هست بالاخره کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و
سلام دوست عزيز
معاينه بكارت يه چيز تجربيه حتي بعضي وقتا دو تا پزشك هم در مورد نوع يه بكارت نظرات مختلفي ميدن و معاينه اون توسط فردي كه اطلاعات و تجربه لازم وكافيو نداره يه چيز بيخوديه.
اون عكسايي هم كه تو سايته شماتيكي از بكارته و بكارت واقعي ني و لزومي نداره بكارت هر كسي دقيقا مثه اون عكسا باشه.
در مورد محل بكارتم بگم كه بكارت دقيقا بعد از لب كوچيك قرار داره و دقيقا ورودي واژن واقع شده.
در نهايت اگه چيزي داخل واژنتون نكردين بكارتتون سالمه و برا معاينه ي اون فقط به متخصص مراجعه كنين.
موفق باشين.