VIRUS13 نوشته است: سلام به همه !
و ممنون از سایت خوب و کاربردیتون. خسته نباشین .
ببخشین نمیدونم این سوال مطرح شده یا نه اما خواستم بدونم که خود مرد میتونه بفهمه که پرده بکارت دختر طبیعی هستش و مورد ترمیم و جراحی قرار گرفته !
من اصطلاحات تخصصی مربوطه رو نمیدونم و راحتتر بگم یعنی میشه خودمون بفهمیم که پرده بکارت طبیعی هستش یا تصادفی( منظور شاخ به شاخ هستش ) و مورد تعمیر قرار گرفته ! و در کل کلاهمون بر ندارن.
یه مرد خودش میتونه بفهمه یا شک کنه به این موضوع لااقل ؟
با سلام
دوست عزیز،در وهله اول جوابتون خیر هست!چون اینکار تخصصیه وتنها متخصص زنان میتونه بر اساس معاینات و تجاربش بگه که وضعیت پرده چیه!و اما فکر کنیم شما بفهمید و بتونید از این قضیه بطور سطحی سر دربیارید!خب اگر متوجه بشید پرده طرفتون مثلاً کمی آسیب دیده هست،چه فکری میکنید؟؟آیا بلافاصله ایشونو ترد نمیکنید؟؟آیا افکارتون هزارجا نمیره؟؟این درصورتیکه که از ریشه مطلب چیزی نمیدونید!شاید ایشون در اثر ضرب دیدگی یا مثلاً دخول سهوی انگشتشون داخل واژن این فرمی شدن و این مورد هیچ ربطی به داشتن روابط جنسی نداره! از طرفی این قدیس بودن بنظرم باید دوطرفه باشه آیا اون دختر حق داره ازتون بپرسه که آیا شما با دختری به غیر از من بودید؟؟ همیشه برای قضاوت کردن درمورد کسی،بهتره اول خودتونو جای اون طرف بزارید و بعد قضاوت کنید!!
درپایان توصیه میکنم کارها رو به کاردانش بسپارید و به متخصصین اعتماد کنید از طرفی اینقدر بد بین هم نباشید چون این گونه نگاه کردن به قضیه میتونه در آینده براتون دردسرساز باشه
موفق باشید.