majid_startalk نوشته است:Desert1 نوشته است: با سلام
دختری 20ساله هستم که حدود 8سال پیش از سر کنجکاوی انگشتمو داخل واژنم کردم در حالی که هیچ گونه اطلاعی نداشتم که چیزی به نام بکارت وجود داره
از ترسم به پزشک متخصص زنان مراجعه کردم گفتن بکارتت از نوع ارتجاعیه و گشاد شده ولی پاره نشده..می خواستم بدونم آیا به من گواهی میدن؟این مورد در گواهی پزشک قانونی ثبت میشه؟برای ازدواجم مشکل ساز نمیشه؟
تو رو خدا از استرس نجاتم بدین..بگین که میتونم با خیال راحت ازدواج کنم
سلام دوست عزیز
اول اینکه توصیه میکنم با توجه به سنتون یه مقدار مطالعتون رو بیشتر کنین
چون بیست سال سن و عدم اطلاع از بودن پرده بکارت جای تعجب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد پرده ی شما هم چون ارتجاعی هستش احتمال که دچار خراشیدگی شده باشه که اگه این خراشیدگی کم باشه حتما بهتون گواهی میدن دوست عزیز
نخیر اگه پزشک به این نتیجه برسه که اوکی هستین توی گواهیتون چیزی درج نمیشه
جناب majid_startalk لطفاً با دقت بيشتري سولات دوستان را بخونيد در ضمن ما واسه راهنمايي و كمك در كنار هم هستيم نه
به تمسخر گرفتن عدم اطلاعات يه نفر اگه با دقت ميخونديد متوجه ميشد كه دوستمون گفتن 8 سال قبل يعني در 12
سالگي اين اتفاق واسشون افتاده از بكارت اطلاعي نداشتن و اين خيلي طبيعي هست واسه زمان خودش نه تو 20 سالگي
دوست عزيز نگران نباشيد وقتي متخصص گفته سالمه حتما سالمه و بهتون گواهي ميدن مخصوصا پزشكي قانوني تاييد ميكنه
كه حتي اون گشادي هم بر اثر رابطه جنسي نبوده دوست داشتين به يك متخصص ديگري هم رجوع كنيد تا خيالتون كاملا
راحت شه از اين بابت