با سلام و عرض ادب
تشکر ویژه از تمام کاربرانی که با حوصله جواب سوالات رو میدن والبته دوستانه.
من تمام پست های مربوط به کیست رو مطالعه کردم و نتونستم جواب سوالم رو بگیرم.
مدت 3سال هست بصورت متوالی ورزش میکنم ،همیشه پریودهام منظم بوده بجز امسال یعنی از سال 91 یکم تاخیر داشت اونم یک یا دو روز بود و میدونم با توجه به تغییرات فصل و تعداد روزهای ماه این مورد طبیعی هست
اما ماه قبل(تیر ماه) که پریود شدم تقریبا 6 روز زود بود و نگرانم کرد
با تو.جه به اضاافه سایز و وزنی که این ماههای اخیر برام پیش اومده بود به متخصص زنان مراجعه کردم.
احتمال کیست رو دادن و یه سونوگرافی نوشتن که قرار فردا انجام بشه موارد خواسته شده در سونو هم (هیرسوتیس ،pcod ) و چند مورد دیگه هست که متوجه نشدم.
سوال اینه: وجود کیست چه تاثیری روی تحریکات جنسی داره؟
2.اگر کیست داشته باشم داروهایی که برای درمان تجویز میشه چه تاثیری روی تحریکات جنسی میتونه داشته باشه؟(کم میکنه یا زیاد)
منتظر پاسختون هستم
معذرت به دلیل طولانی شدن مطلب خواستم کامل توضیح داده باشم
پیروز باشید
تشکر ویژه از تمام کاربرانی که با حوصله جواب سوالات رو میدن والبته دوستانه.
من تمام پست های مربوط به کیست رو مطالعه کردم و نتونستم جواب سوالم رو بگیرم.
مدت 3سال هست بصورت متوالی ورزش میکنم ،همیشه پریودهام منظم بوده بجز امسال یعنی از سال 91 یکم تاخیر داشت اونم یک یا دو روز بود و میدونم با توجه به تغییرات فصل و تعداد روزهای ماه این مورد طبیعی هست
اما ماه قبل(تیر ماه) که پریود شدم تقریبا 6 روز زود بود و نگرانم کرد
با تو.جه به اضاافه سایز و وزنی که این ماههای اخیر برام پیش اومده بود به متخصص زنان مراجعه کردم.
احتمال کیست رو دادن و یه سونوگرافی نوشتن که قرار فردا انجام بشه موارد خواسته شده در سونو هم (هیرسوتیس ،pcod ) و چند مورد دیگه هست که متوجه نشدم.
سوال اینه: وجود کیست چه تاثیری روی تحریکات جنسی داره؟
2.اگر کیست داشته باشم داروهایی که برای درمان تجویز میشه چه تاثیری روی تحریکات جنسی میتونه داشته باشه؟(کم میکنه یا زیاد)
منتظر پاسختون هستم
معذرت به دلیل طولانی شدن مطلب خواستم کامل توضیح داده باشم
پیروز باشید