شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    ... 21 ...   

طرز استفاده قرص جلوگیری از بارداری (ضد حاملگی) و سوالات مربوط به آن

1. ziba71 نوشته است: با سلام و با تشکر از جوابتون . همون طور که دفعه قبل گفتم پریودیم نامنظمه و پنج روز بعد از رابطه بدون کاندوم که البته همسرم مطمئن بودند منی تخلیه نشده قرص لوونوزسترول خوردم الان 5 روز از خوردن قرص میگذره و تنها کمر درد به همراه ترشحات کاملا طبیعی ولی کمی بیشتر از قبل دارم  من 27 ماه قبل پریود شدم و الان واقعا اضطراب دارم  اگه میشه اقای دکتر پاسخ بدند متشکر

اگه روش اورژانسی رو درست استفاده کردید جای نگرانی نیست
    شما 27 ماه قبل پریود شدید؟!!!

2. بله ولی چرا پریود نشدم هنوز ؟

3. ziba71 نوشته است: بله ولی چرا پریود نشدم هنوز ؟

والا باید به متخصص مراجعه کنید تا با آز خون هورمونی و سونو علت تاخیر رو پیدا کنه

4. mahsa_translato نوشته است: با سلام
    با توجه به اینکه یک هفته از رابطه جنسی من میگذره و همین طور از مصرف قرص های <a>سیپروترون</a> کامپاند و اچ دی پنج روز میگذره ، قرار بود 23 این ماه پریود شم ولی نشدم الان ار 23 آبان دو روز گذشته و از پریود خبری نیست ازمایش خون بارداری  ایا جواب میده؟ لطفا کمکم کنید ایا این تاخیر پریود به خاطر قرصاس؟ چند روز دیگه صبر کنم؟
    یه سوال دیگه هم اینکه یکی از آشناهامون میگه اگر تو ازمایشگاه اشنا داشته باشی دو ساعته تست رو جواب میدن واسه بارداری همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

مصرف قرص ها دلیل خوبی برای این تاخیر در پریود شماست.
    بارداری در مورد شما منتفیه و جای نگرانی نیست.
    تست بتا بدید جوابش قابل اطمینانه و همون 2 - 3 ساعت بعد نتیجه رو به شما میدن نیازی به آشنا هم نیست!
    به جای اینکه منی رو در سطل! تخلیه کنید و شما از پریود نشدن هی زعفرون بخوری! و بالا و پایین بپری!!
    در حق خودتون و دوستتون و ما! لطف بزرگی رو انجام بدید و در روابطی که دارید اعم از ناقص، کامل، تفریحی، ورزشی!، اجتماعی!! و ... از کاور استفاده کنید.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. سلام به همه دوستان
    من یکمی مضطربم.بنابراین از پزشک و فرد مجرب تقاضای راهنمایی دارم.
    من باکره ام.دیشب با همسرم ملاعبه انجام میدادیم.ناگهان منی ایشون لباس زیر منو کامل خیس کرد.وقتی بهش گفتم احتمال بارداری هست گفت نه!!سه روز از اتمام پریودیم گذشته.من برای جوش هام از روز 5 پریودی قرص سیپروترون کامپاند مصرف میکنم.(شبی یک عدد).آیا احتمال بارداریم هست؟
    این قرص برای جلوگیریش مفیده؟مصرفش رو چگونه کنم؟
    سپاسگذارم

6. reyhane721 نوشته است: سلام به همه دوستان
    من یکمی مضطربم.بنابراین از پزشک و فرد مجرب تقاضای راهنمایی دارم.
    من باکره ام.دیشب با همسرم ملاعبه انجام میدادیم.ناگهان منی ایشون لباس زیر منو کامل خیس کرد.وقتی بهش گفتم احتمال بارداری هست گفت نه!!سه روز از اتمام پریودیم گذشته.من برای جوش هام از روز 5 پریودی قرص <a>سیپروترون</a> کامپاند مصرف میکنم.(شبی یک عدد).آیا احتمال بارداریم هست؟
    این قرص برای جلوگیریش مفیده؟مصرفش رو چگونه کنم؟
    سپاسگذارم

این قرص اثر ضد بارداری هم داره
    نگران نباشید

7. moory

اخطارها : 1 بار

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    سلام
    همسرم ماه پیش از روش اورژانسی استفاده کرد که به موقع بعد از 5 روز از گذشت دارو پریود شد، این ماه رابطه ما با کاندوم بود و هیچ وقت انزال داخل صورت نگرفته اما با گذشت 5 روز از موعد پریودش، پریود نشده آیا احتمال بارداری وجود داره یا این تاخیر به علت مصرف داروی دوره قبل هستش؟

8. moory نوشته است: سلام
    همسرم ماه پیش از روش اورژانسی استفاده کرد که به موقع بعد از 5 روز از گذشت دارو پریود شد، این ماه رابطه ما با کاندوم بود و هیچ وقت انزال داخل صورت نگرفته اما با گذشت 5 روز از موعد پریودش، پریود نشده آیا احتمال بارداری وجود داره یا این تاخیر به علت مصرف داروی دوره قبل هستش؟

دوست عزیز
    با توجه به نوع رابطه که باداری منتفی هست
    اما چون روش اورژانسی مصرف کردند ممکنه این ماه نظم عادتشون بهم ریخته باشه
    اگه طول دوره از تعداد روزهای معمول قبلشون خیلی بیشتر شد برای بررسی به متخصص مراجعه کنند

9. سلام
    دو سوال داشتم
    1-آیا یک هفته بعد از اولین دوره مصرف قرص ال دی داشتن رابطه مشکلی نداره؟
    2- داشتن رابطه در فاصله هفت روزه بین مصرف دو سری قرص باز نیاز به روش پیشگیری داره ؟
    با تشکر ویژه

10. sarooo نوشته است: سلام
    دو سوال داشتم
    1-آیا یک هفته بعد از اولین دوره مصرف قرص ال دی داشتن رابطه مشکلی نداره؟
    2- داشتن رابطه در فاصله هفت روزه بین مصرف دو سری قرص باز نیاز به روش پیشگیری داره ؟
    با تشکر ویژه

سلام

1. همواره توصیه میشه در اولین مصرف هر نوع قرص ضد بارداری از روش مضاعف (مثلا کاندوم) هم استفاده بشه.
    2. در تایم استراحت بین دو قرص (به جز مصرف اول که در بالا گفتم) نیازی به روش پیشگیری نیست.

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  11. سلام آقای دکترمن امروز5 پریودیمه میخوام ازقرص سیپروترون کامپاند به عنوان قرص جلوگیری استفاده کنم تاچند روز بعد میشه منی کاملا وارد واژن بشه که احتمال بارداری نباشه من شنیدم تا دوهفته باید جلوگیری داشت بعدازدوهفته میشه رو اثربخشی قرص حساب کردکه بعدازاون احتمال بارداری نیست درسته ؟

12. sara365 نوشته است: سلام آقای دکترمن امروز5 پریودیمه میخوام ازقرص <a>سیپروترون</a> کامپاند به عنوان قرص جلوگیری استفاده کنم تاچند روز بعد میشه منی کاملا وارد واژن بشه که احتمال بارداری نباشه من شنیدم تا دوهفته باید جلوگیری داشت بعدازدوهفته میشه رو اثربخشی قرص حساب کردکه بعدازاون احتمال بارداری نیست درسته ؟

سلام

در مورد مصرف اول قرص ضد بارداری در پست قبل توضیح دادم.
    بهتره که مصرف بسته ی اول با کاندوم همراه بشه.

13. moory نوشته است: سلام
    اگر بعد از گذشت یک هفته از  روز  تخم گذاری دخول صورت بگیره اما انزال داخل نباشه، باز هم امکان بارداری وجود داره ؟

اگه پریود منظم باشه امکان بارداری کمه
    بهتره برای اطمینان حتما از کاندوم استفاده بشه

14. سلام
    من امروز پریودم تموم شده میخام از قرص ضد بارداری استفاده کنم، چون تو چند روز اخیر با ئهمسرم رابطه خواهم داشت
    میخاستم بدونم اگه از امروز بخورم مشکلی پیش نمیاد یا باید حتما از روز 5 پریود میخوردم؟
    چه قرصی بهتره؟ باشرایطی که من دارم؟

15. mari_1365 نوشته است: سلام
    من امروز پریودم تموم شده میخام از قرص ضد بارداری استفاده کنم، چون تو چند روز اخیر با ئهمسرم رابطه خواهم داشت
    میخاستم بدونم اگه از امروز بخورم مشکلی پیش نمیاد یا باید حتما از روز 5 پریود میخوردم؟
    چه قرصی بهتره؟ باشرایطی که من دارم؟

ار روز 5 پریودی
    اگه ماه قبل مصرف نمی کردید بهتره تا یه ماه از کاندوم هم استفاده کنید
    قرص یاسمین عوارض کمتری داره همچنین ال دی هم بد نیست
    اما بهتره با پزشکتون هم مضورت کنید

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 21 از 49
رفتن به صفحه :    ... 21 ...   

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید