Tahna2020 نوشته است:m1989 نوشته است:Tahna2020 نوشته است: سلام
من مجردم وبکارت دارم دوره پریودیم هم 25 روزه است و من باید 10 آذر پریود بشم و پریودیم هم منظمه فقط بعضی وقتها وبه ندرت نظمش بهم میریزه و 3-4روز زودتر اتفاق میوفته ، الان 2-3روزه که ترشح دارم و مطمئن هم هستم که عفونت نیست ، اما الان دیدم که همراه این ترشحات مقداری خون رقیق و کمرنگ بصورت رگه رگه خارج شد که مقدارشم کم بود چن سال پیش هم یه بار این اتفاق برام افتاد میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه؟؟؟
سلام
اگر احیانا فشاری به ناحیه ی آلت تناسلی نیومده (ضربه، خودارضایی و ...)؛
اگر از عدم وجود عفونت اطمینان دارید؛
اگر اختلال هورمونی نباشه؛
اگر اختلال در غده ی تیروئید نباشه؛ و
خلاصه همه چیز اکی باشه
اونوقت میشه گفت شما در دوران تخمک گذاری هستید و این رگه های خون و لکه بینی میتونه مربوط به آزاد سازی تخمک باشه.
اگه این لکه بینی دامنه دار شد به متخصص زنان مراجعه کنید.
دوباره سلام
مرسی از پاسختون ، فقط این جوابهای شما یه سری سوال دیگه برام ایجاد کرد!
1-اگر احیانا من عفونت داشته باشم اونوقت چی میشه؟توجواب سوالم تاثیری داره؟
2-آیا مصرف قرص اوراتان (باتوجه به عوارض خطرناکش) ممکنه باعث این خونریزی شده باشه؟من قبلا هم (حدود 1.5سال
پیش) از این قرص ها مصرف میکردم اما اینطوری نشده بودم.الانم حدودا یک ماهی میشه که دوباره مصرف این کپسول رو
شروع کردم.
یه کمی هم زیر دلم درد میکنه مثه دردهایی که چن روز قبل از پریود شدنم دارم هستش ، میزان دستشویی رفتن و دفع ادرارم
هم خیلی بیشتر شده!!! ( نمیدونم دیگه کلا ربطی بهم داشته باشن یا نه فقط اینو میدونم که داغونم)
سلام
پوزش به خاطر تاخیر در پاسخ.
1. اگه عفونت داشته باشید این ترشحات میتونه مربوط به نوع باکتریایی عفونت باشه. پس پاسخ فرق میکنه.
2. یکی از عوارض مصرف دکوتان (اوراتان) ایجاد استرسه و این استرس ممکنه سیکل شما رو دچار تغییر کنه.
درد در ناحیه ی شکم در ایام تخمک گذاری طبیعیه و مشکلی نیست.
توصیه ی من به شما اینه که اگه این درد و لک بینی در سیکل های بعدی هم ادامه داشت به متخصص زنان مراجعه کنید ممکنه کیست تخمدان باشه که باید سونو بدید.
اون داغون بودن اگه منظورتون روحی بود باید بگم که افسردگی و دپرس بودن هم از عوارض دکوتان هست.