swan_dream نوشته است: توروخدا با روحو روان من اینجوری شوخی نکنید !!!! منظورتون چیه ک نشانه ی خوبی نیست؟؟ یعنی منظورتون اینه ک من باردارم ؟؟؟ ،ولی اون خانوما ک میگفتن زیره ۵۰ بارداری نیست؟؟!!! الان نزدیکه ۳ هفته میگذره از رابطمون ، من قبلا در مورد رابطمون کامنت گذاشته بودم که دوستان لطف کردن و گفتن ک احتماله بارداری کمه!! و معمولا بارداری اینجوری صورت نمیگیره!!! ( شرح رابطم : من با نامزدم ک قبلا دوست پسرم بود و بابام ب سختی ب عقدمون رضایت داد۱ ماهه عقد کردیم ، نزدیک ۳هفته پیش توی مسافرت ۱ روز قبل از تخمک گذاری رابطه ی بدونه دخول داشتیم ک منی روی دهانه ی ورودیه واژن تخلیه شد ، من شب کامنت گذاشتم ک آیا احتماله بارداری هست، دوستان فرمودند ک هست اما کمه چون منی داخله واژن تخلیه نشده ک ب سمته گردنی رحم پرتاب شه !!! و چون سری هم پاک شده با دستمال احتمالش میاد پایین تر !!! بنده هم خیالم راحت شد!! روزه تخمک گذاری و فرداش هم ب همین صورت رابطه داشتیم!! منی در واژن تخلیه نشد! اصلا الت داخل واژن نشد ، یعنی منی مقدارش روی دهانه ی واژن و مقداریش هم روی شکم تخلیه شد ک سری با دستمال پاک کردیم (فقط روزه اول کامل همش روی ورودی ی واژن خالی شد ) ، من هم خیالم راحت بود، ۳ بار کامنت گذاشتم هر ۳ بر جوابش این بود ک احتمالش خیلی کمه !! منم دلمو ب این حرفا خوش کردم و راحت بودم، تا ۱ هفته پیش ک سره موعد پریود نشدم، تکرر ادرار داشتم و اشتهای زیاد، اشتهام وحشتناک شده بود اما حالت استفراغ صبحگاهی و سر دارد و ... نداشتم با اینکه که همه اشاره میکردن ک از نشانهای بارز حاملگیست اما خوب من نداشتم !!، با این حال کمی شک کردم و امروز هم ک آزمایش دادم ۲۵ شد جوابش ،فک کردم ک همه چی حل شده ، آخه مگه شما نگفتین ک با منی روی واژن امکانه بارداری خیلی کمه چون دخول صورت نگرفته واسپرم باید ب رحم برسه تا بارداری رخ بده ؟؟ ( خدا کنه این ج اشتباه باشه ، من دوباره آزمایش میدم ، خدایا ب دادم برس ،دارم بیچاره میشم (
با درود
دوست عزيز منم ميگم با اين شرايط احتمال بارداري خيلي كمه اما كسي نگفته صفره. من كه بعيد ميدونم باردار باشيد. اما براي اطمينان بيشتر مجددا به آزمايشگاه مراجعه كنيد و ازشون بخوايد جواب همون آزمايش رو بهتون بدند. همون جا هم به حد نرمال قيد شده در جواب آزمايش يا به كلمه negative و يا positive توجه كنيد. در صورتي كه هيچ كدوم از اينها در برگه ي نتيجه نوشته نشده بود (كه همچين چيزي امكان نداره) از يكي از تكنسين هاي آزمايشگاه بپرسيد اين جواب مثبته يا منفي. چون اين اعداد به نوع و دقت دستگاهي آزمايشگاه مربوط مي شه.