bahar_70 نوشته است: سلام میشه بگید چرا جراحی لبه کوچک دستگاه تناسلی رو پیشنهاد نمیکنید؟مشکلی برام پیش میاد یا اینکه چون برا ازدواج مشکلی نداره میگید جراحی نکنم؟اگه بخام جراحی کنم درمانش چقدر طول میکشه ؟جراحیش سخته یا نه؟جراحی کنم جای جراحی مشخص میشه؟ممنون میشم جواب همه سوالهامو بدید
سلام
دوست من، یه خورده منتظر بمونی و پست تکراری ارسال نکنی بزرگترین لطف رو در حق خودت انجام میدی مخصوصا در ایام امتحانات. این روزها بیشتر منتظر بمون!
من تقریبا تموم دقتم رو میذارم تا پست های ارسالیم نیاز به مطرح کردن سوال مجدد نداشته باشه (شاید لازم باشه 3 - 4 مرتبه پستامو بخونی تا ماجرا دستت بیاد)
اگه دقت کنی برات نوشتم لابیوپلاستی رو با این رویکرد (ترک نشدنت توسط همسر آینده!) توصیه نمیکنم چون طرف قرار نیست که صرفا با آلت شما ازدواج کنه! شاید مانند اون دوستمون همین ترکیب رو بیشتر پسندید. اگر هم یه وقت یه وقت نپسندید ... (ببخشید) چشش چهار تا ... دستشو بکنه تو جیبش برای همسرش خرج کنه، لذا به خاطر این داستان سر بی درد رو به درد نیارید.
سوال های بعدیت دقیقا و دقیقا به جراح شما و مهارت اون بستگی داره. میتونی با خانم دکتر رویا پور قربان جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی (که از مدیران سایت خودمون هستن و خیلی وقته به سایت سر نزدن) مشورت کنی.
برای اینکه دست خالی نری نمونه های جراحی شده رو در لینک زیر ببین. تصاویر رو اینزرت نکردم تا جنبه ی پورنوگرافی پیدا نکنه و برای سایت مون مشکلی درست نشه.
Labiaplasty Surgeons