باسلام 8ماه پیش برای اینكه وزن اضافه كنم (به علت كمبود وزن )مكمل گین اپ كودكان خریدم وروزی چندپیمانه مصرف می كردم وهر روز نیز بادام وكلوچه مصرف می كردم دو ماه مصرف كردم و5 كیلو وزن اضافه كردم ولازم به ذكر است 15 روزدر ماه رمضان هم شب موقع خواب یك لیوان شیر ومخلوط گین اپ و70گرم بستنی مخلوط می كردم ومیخوردم ولي ناگهان صبح دچار اسهال ولرزشديد واحساس سردي ودردشديد در قفسه سينه سمت چپ وحالت تهوع به مدت 10 روزشدم وسردردنيز داشتم و5كيلو كه اضافه كرده بودم نيز كم كردم اول به پزشك عمومي مراجعه كردم 10عددسیپروفلوكسا سین 40 عدد فاموتدين 40 ميلي وكلينديوم سي 40عددتجويز نمود كمي بهتر شدم ولي هنوز بهتر نشدم به متخصص گوارش مراجعه كردم گفت ورم معده دارم بدون اندسكوپي وبرايم پنتوپرازول 60 عدد ودي سيكلومين تجويز نمود مقداري بهتر شدم ولي يك ماه بعد دوباره بعد از خوردن يك راني دچار درد قفسه سينه ومدفوع ابكي ولرزودفع مدفوع چند بار در يك روز شدم نمي دانم علت اين مشكل به وجود امده چيست وبايد چكار كنم وچه اقدامي كنم ايا مشكل من از
لوزالمعده يا چيز ديگر نيست لازم به ذكر است من 10 روز اول دايم اسهال داشتم وبه مدت دو ماه اسهال بعضي وقتها داشتم والان اسهال ندارم فقط بعضي وقتها بعد از مصرف غذاي زياد يا سنگين وغيره دچار اسهال مي شوم انهم براي يك روز فقط بيشتر فشار درزير قفسه سينه سمت چپ وحالت تهوع دارم وشكم دير وسخت كار مي كند ايا فقط اندسكوپي كافي است
نقل قول
ايا در زمان مصرف پنتوپرازول مي توان از مايش مدفوع داد تا معلوم شود خونريزي دارم يا خون مخفي در مدفوع وجود دارد
لوزالمعده يا چيز ديگر نيست لازم به ذكر است من 10 روز اول دايم اسهال داشتم وبه مدت دو ماه اسهال بعضي وقتها داشتم والان اسهال ندارم فقط بعضي وقتها بعد از مصرف غذاي زياد يا سنگين وغيره دچار اسهال مي شوم انهم براي يك روز فقط بيشتر فشار درزير قفسه سينه سمت چپ وحالت تهوع دارم وشكم دير وسخت كار مي كند ايا فقط اندسكوپي كافي است
نقل قول
ايا در زمان مصرف پنتوپرازول مي توان از مايش مدفوع داد تا معلوم شود خونريزي دارم يا خون مخفي در مدفوع وجود دارد