شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

تاخیر در قاعدگی

1. سلام
    دیگه داشتم ناامید میشدم که جوابمو بدهید
    ممنونم
    اما یک سوال دیگه هم دارم:
    آیا با خوردن این جور قرصها(مارولون) بازهم تخمک گذاری انجام میشه؟
    آیا من باید منتظر باشم د رچند روز آینده قاعدگی داشته باشم(بخاطرر خوردن HD)؟

2. lili_b نوشته است: سلام
    دیگه داشتم ناامید میشدم که جوابمو بدهید
    ممنونم
    اما یک سوال دیگه هم دارم:
    آیا با خوردن این جور قرصها(مارولون) بازهم تخمک گذاری انجام میشه؟
    آیا من باید منتظر باشم د رچند روز آینده قاعدگی داشته باشم(بخاطرر خوردن HD)؟

سلام،
    با خوردن قرصهای ضد بارداری، بدن عملا در شرایطی مثل بارداری قرار می گیرد یعنی فکر می کند که بارداری رخ داده است و تخمک گذاری به واسطه تغییر در LH و FSH مهار می شود اگرچه افزایش غلظت و چسبندگی و کاهش موکوس سرویکس (گردن رحم ) و در نتیجه تاخیر در انتقال اسپرم به مجاری تناسلی بالاتر نیز به واسطه پروژسترون رخ خواهد داد.
    با توجه به مصرف نامنظم هورمون نمی توان پیش بینی خاصی در مورد خونریزی بعدی شما انجام داد؛ کسانی که HD را برای جلوگیری اورژانسی مصرف می کنند ممکن است سر موعد مقرر یا چند روز دیرتر یا زودتر دچار خونریزی شوند.

3. امیدوارم از دستم عصبانی نشید و بازهم محبت کنید و جوابمو بدهید
    خیلی خوشحال شدم که دیدم هستید و دارید جواب میدید
    به هر فورومی نمیشه اعتماد کرد و من سوالهامو فقط اینجا مطرح میکنم
    بازم بپرسم؟؟؟؟لطفا
    1)آیا پیش آب حاوی اسپرم است؟ و اگه به دستمال کاغذی چسبیده باشه بازهم زنده میمونه؟
    2) 2-3 روز بعد از قاعدگی اصلا تخمکی وجود داره؟
    بازهم ممنونم
    یک دنیا ممنونم

4. lili_b نوشته است: امیدوارم از دستم عصبانی نشید و بازهم محبت کنید و جوابمو بدهید
    خیلی خوشحال شدم که دیدم هستید و دارید جواب میدید
    به هر فورومی نمیشه اعتماد کرد و من سوالهامو فقط اینجا مطرح میکنم
    بازم بپرسم؟؟؟؟لطفا
    1)آیا پیش آب حاوی اسپرم است؟ و اگه به دستمال کاغذی چسبیده باشه بازهم زنده میمونه؟

سلام،
    ممنون از لطف شما،
    بله، احتمال دارد که پیشاب حاوی اسپرم باشد بخصوص در کسانی که تجربه جنسی کم و نزدیکی مرتب ندارند احتمال تحریک شدید و همزمانی خروج پیشاب و منی بیشتر خواهد بود.

lili_b نوشته است: 2) 2-3 روز بعد از قاعدگی اصلا تخمکی وجود داره؟

باز در این مورد هم احتمال دارد، در کسانی که سیکلهای منظم ندارند ممکن است  زمانها تغییر کند ولی در کسانی که نظم قاعدگی هست به طور معمول نیمه سیکل، تخمک گذاری رخ می دهد. مثلا در کسی که سیکلها 28 روزه است، تخمکگذاری معمولا و با احتمال زیاد روز 14 رخ می دهد و بین روزهای 11 تا 17 احتمال بارداری بسیار زیاد است.

5. سلام دکتر
    ok ok دعوام نکنید الان میرم به خدا Embarassed
    1کوچولو بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی می پرسم Wink
    من تمام مطالب عنوان شده توی تاپیک(احتما ل بارداری) رو خوندم
    میشه اینجور نتیجه بگیرم :
    1)من با خوردن قرص ها ی مارولون دارای سیکل 28 روزه هستم؟
    2)احتمال بارداری 2روز بعد از قاعدگی نزدیک صفر است؟
    3)یکی میگفت وقتی روش اورِانسی استفاده میکنی اگه بعد ا ز2-3 روزپریود نشی یعنی بارداری اتفاق افتاده......
    من قرص های خودم رو هم که میخورم 1هفته بعدش پریود میشم آیا باید منتظر قاعدگی باشم(1هفته از  خرین پریود میگذره)
    4)روش اورِانسی کاملا قابل اطمینانه؟!
    ممنونم
    یک عالمه ممنونم که دلسوزانه جواب میدهید
    منتظرم
    مرسی

6. lili_b نوشته است: سلام دکتر
    ok ok دعوام نکنید الان میرم به خدا Embarassed
    1کوچولو بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی می پرسم Wink
    من تمام مطالب عنوان شده توی تاپیک(احتما ل بارداری) رو خوندم
    میشه اینجور نتیجه بگیرم :
    1)من با خوردن قرص ها ی مارولون دارای سیکل 28 روزه هستم؟

سلام،
    با خوردن منظم قرصهای جلوگیری از بارداری شما سیکلهای منظم پیدا می کنید که معمولا و با توجه به تعداد قرصها، 28 روزه خواهد بود.

lili_b نوشته است: 2)احتمال بارداری 2روز بعد از قاعدگی نزدیک صفر است؟

در کسانی که قاعدگی های منظم دارند، پاسخ مثبت است.

lili_b نوشته است: 3)یکی میگفت وقتی روش اورِانسی استفاده میکنی اگه بعد ا ز2-3 روزپریود نشی یعنی بارداری اتفاق افتاده......
    من قرص های خودم رو هم که میخورم 1هفته بعدش پریود میشم آیا باید منتظر قاعدگی باشم(1هفته از  خرین پریود میگذره)

خیر، به این صورت نیست، همانطور که در بالا هم گفته شد، هر احتمالی وجود دارد ولی به طور معمول در همان زمان مقرر خونریزی ایجاد می شود یا 2 - 3 روز کم و زیاد.

lili_b نوشته است: 4)روش اورِانسی کاملا قابل اطمینانه؟!

بیش از 99% از بارداری جلوگیری می کند و آن میزان جزئی هم به استفاده نادرست از روش برمی گردد ولی از لحاظ تئوری احتمال بارداری پس از استفاده از این روش نزدیک به صفر است. توجه داشته باشید که از این روش تنها یک بار در هر سیکل می توان استفاده نمود.

7. آقای دکتر در مورد کسانی که پریود نامنظم دارند چی؟
    یعنی 2روز بعد از ژریود تخمکگذاری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من پریودم منظمه یا نامنظم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی اینجوری د رنظر بگیریم با خوردن 1 ماه کامل قرص و ماه دوم که اینجوری شده(با خوردن HD و توصیه شما خوردنشونو متوقف کردم) دارا یپریود منظم بودم؟
    هر وقت HD میخورم تا 3روز بعد تهوع و سرگیجه دارم
    عادیه؟

8. سلام
    قول داده بودم دیگه نپرسم اما............
    من تاپیک علائم بارداری را خوندم
    من تقریبا تمامی علایم رو دارم
    امروز توی معدم میسوخت و حالت تهوع هم دارم سر سینه هام هم درد میکه(بیشتر میخارن)
    دلیلشون چیه؟
    معدم که به خاطر هورمون های  قرص HD هستس قبلا هم اینطوری شدم اما سینه ها چی؟
    یا مثلا ترشحات واِژن که زیاد شدند!!!!!!!!!!!!!
    تروخدا جواب بدهید

9. با سلام
    خانم عزیز امکان بارداری شما نه تقریبا صفر که قطعا صفر است. اگر توصیه های پستها را با دقت مطالعه میکردید دیکر به بدنتان با مصرف ابن همه هورمون فشار بیهوده وارد نمیکردید. قرص مارولون برای این ماه دیگر خیر.

بنده در پست پیشین از مقوله اعتماد به نفس صحبت کرده بودم. بر اضطرابهای بیهوده خود که قطعا در بسیاری از زمینه ها دارید غلبه کنید. نزدیکی با همسرتان باید مایه انبساط خاطر باشد نه اختلال روح و جسم
    شما باردار نیستید

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  10. سلام
    ممنونم از جوابتون
    میدونم آخرش این استرس ها کار دستم میدهند
    پس تمام این حالتها به خاطر قرص HD است؟
    اون دفعه هم همینطوری شده بودم از شدت معده درد به 3 روز تو تخت افتادم
    الان 4روز دازه از خوردن قرص ها میگذره و من همچنان حالت تهوع دارم
    دل درد های قبل از پریود هم دارم اما هنوز پریود نشدم

11. lili_b نوشته است: با سلام خدمت شما آقای دکتر
    من عضو جدید سایت هستم و شدیدا به کمک شما و راهنماییتون نیاز دارم
    من اختلال هرمون دارم و به همین دلیل پزشک متخصص قرص مارولون را برای من تجویز کردند.
    تقیربا د راواسط دوره مصرف نزدیکی داشتم اما نه به صورت دخوا آلت تناسلی! و بلافاصله بعد 4 قرص HD به فاصله 12 ساعت مصرف کردم.به نزدیکی خودم 10درصد مشکوکم اما الان 6 روز از زمان پریودم میگذرد(مصرف قرص ها تمام شد).تست BHCG را دادم(12 روز بعد ا زنزدیکی) که جواب منفی بود.آمپول پرژسترون زدم تا پریود شوم چ.ن به شدت درد داشنم اما هنوز نشده ام
    آیا تست در این زمان قابل اعتماد است؟
    آیا خوردن HD بین دوره خوردن مارلون باعث نامرتبی شده است؟
    من 2 عدد از قرص ها را نیز فراموش کردم که روز بعد خوردم
    لطفا مرا راهنمایی کنید!شدیدا منتظر جوابم.ممنمون ا زلطفتون

سلام
    شما به جاي 2 عدد قرص اچ دي بعد از نزديكي مشكوك 4 قرص استفاده كرديد و چون اين قرص داراي مقادير بالاي هورمون ميباشد احتمالاً تعادل هورموني شما را برهم زده است اگر آمپول پروژسترون تزريق كرديد تا چند روز ديگر خونريزي آغاز ميشود اگر نشد به پزشك زنان مراجعه كنيد
    در ضمن مطالبي زيادي در خصوص استفاده از روش اورژانسي جلوگيري از بارداري در سايت وجود دارد جستجو كنيد و مطالعه بفرماييد

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 2 از 2
رفتن به صفحه    2

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید