با درود
قبل از هر چيز ميخوام بگم بي نهايت از مديران سايت و دوستان عزيز حاضر در سايت بخصوص كاربر عزيز m1989 سپاسگذارم كه در اين مدت عضويتم در سايت، به بالا رفتن اطلاعاتم كمك كردند. من بلخره باردار شدم. البته بدون قرص كلوميفن و ... . قرار بود اگر اين ماه هم به روش طبيعي باردار نشدم قرص استفاده كنم.
در حال خاضر چند تا پرسش دارم:
1- من در روز 28 سيكلم يعني قبل از اينكه پريودم عقب بيفته متوجه بارداريم شدم. از روز 25 سيكلم حالت تهوع شديد داشتم همون روز بيبي چك استفاده كردم نتيجش منفي بود. سه روز بعد مجددا بيبي چك استفاده كردم كه اين بار مثبت شد. همون روز آزمايش خون دادم سطح بتا اچ سي جي خونم 550 بود.
در حال حاضر هيچ گونه حالت تهوعي ندارم. آيا اين امر طبيعيه؟
2- از روز 32 سيكلم درد شديد داشتم و لكه بيني. اون روز نتيجه تست بتام 1750 بود. سونوگرافي نتونست ساك حاملگي رو تشخيص بده. پزشكم معتقد بود كه بايد چند روز ديگه سونوگرافي انجام بدم. بنابراين قرار شده كه شنبه هفته آينده كه در هفته ششم هستم سونوگرافي رو انجام بدم. پزشك بيمارستان گفت چون در اين 5 روز اينقدر هورمون بتا اچ سي جي خونت بالا رفته احتمال حاملگي پوچ، خارج رحمي، يا سقط وجود نداره. به نظر شما ايشون نظر صحيحي دادن؟
3- پزشكم برام 30 عدد شياف و 10 عدد آمپول
پروژسترون تجويز كرد و 10 روز استعلاجي. شياف رو به سختي پيدا كردم. روزي 1 دونه آمپول و 1 دونه شياف استفاده ميكنم. اولين شبي كه شياف استفاده كردم (كه 2 شب پيش بود)، چند ساعت بعدش يك لخته ي كوچيك خون كه با بقاياي شياف مخلوط شده بود ازم دفع شد. به پزشكم زنگ زدم گفت اگر خونريزي شديد نداري اشكالي نداره. "در حال حاضر تقريبا لكه بيني هم ندارم يا اينكه نهايتا روزي يك يا دو لكه ي كم". به نظر شما اون لخته چي بوده؟ آيا ممكنه جنين سقط شده باشه و به دليل استفاده از
پروژسترون خونريزي شروع نشده باشه؟
با سپاس