من از تابستون سال قبل که پریود نامزدم عقب افتاد دچار یه نوع وسواس فکری شدم ، یعنی با وجود اینکه رابطه خیلی سطحی و در حد مالش بود و تو این 4 روز نمی دونید چی بر من گذشت ، دوباره ماه بعد همین اتفاق ولی شدید تر افتاد و من با وجود مراقبت باز حالم خیلی بد شد به طوری که تمام منابع خارجی و ایرانی رو از صبح تا شب راجع پیشاب و احتمال حاملگی می گشتم ، بعد از این جریان یه روز صبح از خواب پا شدم گفتم من ایدز دارم خلاصه باز تمام منابع رو خوندم بعد گفتم من علائم ایدز رو دارم دیگه داشتم می مردم به طوری که یه روز دو تا جا آزمایش دادم و التماس می کردم زود جواب بدن ...چند روز گذشت و یه روز از خواب پا شدم گفتم خدا وجود داره ، خدا وجود نداره ، خدا وجود داره ، نداره...حالم طوری شد که هر روز تهوع داشتم و بالا می اوردم. تو اینترنت خوندم و دیدم وسواس فکری دارم. به روانپزشک مراجع کردم و به من قرص های کلرپرومازین ،فلوکستین ، سیتالوپرام ، پراپرانول داد و به مدت 4 ماه استفاده کردم. حالا حس می کنم که هر شب کاووس می بینم و یکم حافظه ام ضعیف شده ؟ آیا راهی هست که عوارض این قرص ها از بین بره؟ آیا واسه کنترل وسواس فکری یوگا مناسب است؟