rahaa نوشته است:
با تشکر از شما. ببخشید سوالم را دوباره تکرار می کنم .می شه جواب این ازمایش منفی کاذب باشه .من جائی خوندم که بتا 23 روز بعد از اخرین روز قاعدگی به سطح بالای خودش می رسه .و ممکن نتیجه قبل از ان منفی کاذب باشه.من 27 روز بعد از اخرین روز پریودم ازمایش دادم منفی بود...ولی توی این سایت خوندم که 10 روز بعد از اخرین پریود تست دقیقتر .و حتی دکتری که رفتم پیشش گفت 48 ساعت بعد از عمل لقاح می شه رد بتا رو گرفت همانطور که شما گفتین . استاد دانشگاهمون هم به من گفت سلول تخم جنین از زمان تشکیل تا عبور از دیواره رحم 3 الی 6 روز طول می کشه تا به جداره رحم بچسبه 14 روز این اتصال محکم شده و به سطح قابل توجه خود می رسه و هورمون b.cgh توی خون به فراوانی یافت میشه.و با ازمایش بتا مشخص می شه.چرا اتفاق نظری نیست؟؟؟
سلام،
تقریبا تمام اطلاعاتی که از جاهای مختلف کسب کردیده درست است. قابل ردیابی بودن با آزمایشهای روتین متفاوت است و در زمانهای نزدیک به لقاح احتیاج به تکنیکهای دقیقتر و در نتیجه گرانتر است،
دیگر اینکه معمولا نشانه بارداری در کسانی که نزدیکی را به این دلیل انجام میدهند، به تاخیر افتادن خونریزی است پس این زمان (تاخیر در خونریزی) معیار خوبی برای وجود احتمال بارداری است،
دیگر اینکه ممکن است به دلایل مختلف (به غیر از بارداری) خونریزی در زنان چند روزی به عقب بیافتد در حالی که بارداری رخ نداده است (نکته: در استفاده از روشها تشخیص بار مالی آزمایش مهم است و ابتدا از آزمونهای رایج و ارزانتر برای تشخیص استفاده می شود و در صورت عدم تشخیص به سراغ تکنیکها گرانتر می روند) حال انجام آزمایش در موارد غیر ضرور باعث بار مالی بیشتر خواهد شد،
با توجه به مطالب بالا توصیه شده 7 تا 10 روز پس از تاخیر در خونریزی آزمایش انجام شود تا موارد کاذب به حداقل رسیده و در صورت وجود بارداری سطوح هورمون به مقدار قابل ملاحظه تری برسد.