تردید در ازدواج به خاطر وجود تخمدان پلی کیستیک
سلام<
من از وقتی عادت ماهیانه ام شروع شده نامنظم بوده و علت اون هم تخمدان پلی کیسیتک تشخیص داده شده الان که 27 سالمه از تقریبا یک سال پیش منظم شده ولی اثرات اون مثل پرمویی رو دارم که به خاطر اون هم قرص اسپیرونولاکتون رو دکتر تجویز کرده که باید 6 ماه مصرف کنم 4 ماه مصرف میکنم اما هیچ اثری ندیدم
حال سوالات من
1- من برای ازدواج به خاطر مسائل ذکر شده تردید دارم به این علت که فکر میکنم اگه این موضوع رو قبل از ازدواج با طرف مقابلم بیان نکنم یه جورایی خیانت کردم چون کسی که تخمدان پلی کیستیک داره ممکنه به صورت طبیعی نتونه بچه دار بشه و نازایی داشته باشه
2 - درمان پرمویی با استفاده از اسپیرونولاکتون برگشت پذیره یا نه؟به خاطر این موضوع هم نگرانم پرمویی من شدیده و با یه مرد فرقی نمیکنم وقتی هم مو ها رو از بین میبرم که باز مشکلات خودشو اعم از زیرپوستی شدن و جوش رو داره . تیرگی موجود در کشاله ران و الت تناسلی هم که ناشی از تخمدان پلی کیسیتکه جای خودش رو داره و واقعا همراه با پرمویی منظره بدی داره در این موارد هم که درمان قطعی نداره همه راههای موزدایی رو امتحان کردم فاید ه ای نداره راههایی مثل لیزر هم هزینه بره. میترسم اگه ازدواج کنم این مسئله مشکل ساز بشه
این دو مسئله یکی از تفاوتهای مهم بین زن و مرد هست به نظرشما من که اینها رو ندارم میتونم ازدواج کنم؟ من ادم واقع بینی هستم و واقعیت رو قبول میکنم .ممنون میشم دوستان اگه نظرات و تجربیاتتونوو در اختیارم قرار بدید.