maryami_jon نوشته است:با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
یه سوال داشتم خدمتتون.
من روز 4 آذر پریود شدم. روز دوازدهم آذر لک بینی داشتم .اون روز با نامزدم معاشقه داشتم.
رابطه ما اینجور بود که من شلوار پام بو.آلت تناسلی همسرمو با دستم مالیدم یکم پیش آب داشت.زمانی که ارضا شد با دستمال پاکش کرد.من دست به آب ایشون نزدم و فقط دستمال رو گرفتم که شاید دستم یکم مرطوب شده باشه.بعد از اون هم به خودم دست نزدم.بعد دستمو با دستمال خشک کردم و بعد از 45 دقیقه رفتم دستشویی و خودمو با همون دستم شستم.میخواستم ببینم با اینکه دستم بعد از 45 مین خشک شده بود و اینکه باکره هستمو با همون دست خودمو شستم احتمال بارداری هست؟
هیچ کدوم از علائمشو ندارم. فقط سینه هام سفت شدن یکم و درد کمی دارن.من عادت ماهانه نامنظمی دارم که دوتا دوره قبلی به دلیل دوتا امپول <a>پروژسترون</a> و قرصهای سیپرتون کامپاند منظم شد.ولی باز این دوره که باید 5 دی میشدم نشدم.استرس حاملگی زیاد دارم ولی امکان رفتن به ازمایشگاه و تست رو ندارم.میشه شما بگین احتمال بارداری هست یا خیر؟
خیلی ممنون میشم.
شما گفتین احتمال بارداری نیست اصلا.پس این دردهای زیر شکم و پاها و تکرار ادرار در بعضی روزا به خاطر چیه؟همش میگم الان دیگه پریود میشم ولی باز نمشم.نافمم مثل نبض میزنه.البته اینو از بچگی دارم.دیگه دارم روانی میشم.همه روزا استرس دارم.با این وصفی که کردم اصلا احتمال باراری نیست؟همش میام تو سایتا میخونم تا میخوام فراموش کنم بازم یادم میاد و نمیتونم درس بخونم.یعنی میشه چون استرس دارم از 6 دی این علائمو به طور گذرا داشته باشم و به خاطر استرس پریود نشم؟؟؟؟؟کلی زعفزون خوردم.تروخدا منو قانع کنید که دیگه فکر نکنم.خیلی ممنونم
خیر احتمال بارداری وجود نداره.
و خصوصاً با توجه به نامنظم بودن پریودهاتون و وصفی که از میزان استرستون داشتین عقب افتادن پریودتون اصلاً چیز عجیبی نیست.