سلام و خسته نباشید
من خیلی وقته دنبال تاپیکی می گردم در خصوص درد حین نزدیکی و واژینیسموس ولی نمیدونم چرا نمیشه چیزی نوشت!!! فقط این پست رو پیدا کردم
راستش من مرداد 94 ازدواج کردم و خانم هستم، مشکلم درد حین نزدیکی هست، نمیدونم واقعا" چیکار کنم، یکماه اول که تقریبا" نزدیکی نداشتیم چون 2-3 بار تلاش کرد برای اولین دخول اما بقدری درد وحشتناکی داشتم که اجازه ادامه رو ندادم و شوهرم هم ادامه نداد و معتقد بود که باید یک لحظه تحمل کنی بعد تموم میشه، بهر حال بعد از یکماه کلنجار رضایت دادم و اولین دخول وحشتناک دردناک بود و خونریزی زیاد طوریکه دو طرف کشاله رونم کامل" خونی شد، با اینحال بار دوم نزدیکی که یک هفته بعد بود مجددا" همون قدر خونریزی داشتم و همون اندازه درد!!!!!!!!!!!
یکماه-20 روزی لکه بینی داشتم و ترس شدید که نکنه بار سوم هم همین درد و خونریزی رو تحمل کنم که خوشبختانه دیگه هیچوقت خون نیومد اما......
بعد از ازاله پرده بکارتم که حلقوی بود، مشکل نزدیکی همچنان ادامه داشت با اینکه از اولش تحت نظر دکتر زنان بودم و ژل لوبریکانت و قرض Zanax برای رفع استرس داد اما همچنان مشکل برقرار و دکتر حرفمو نمی فهمید که درد دارم، فقط ژل میداد و میگفت طبیعیه یکماه اول، باید تمرین کنید! (البته متوجه عفونت قارچی شد و دارو داد و رفع شد اما حتی ذره ای از دردم کم نشد)
بعد از کلی سرچ توو اینترنت متوجه شدم به احتمال زیاد مشکلم واژینیسموس هست چون عضلاتمو بشدت سفت میکنم ناخواسته و اگه دستام مهار نشه شوهرمو هل میدم، خلاصه هم خودم عذاب میکشم هم اون سرویس میشه!! ساکن تهران هم نیستم و نمیتونم دکتری که در این زمینه تخصص داره پیدا کنم، دکترم میگه واژینیسموس نیست و ژلو قرص توصیه میکنه! ولی من حتی نمیذارم دکتر معاینه ام کنه و درد وحشتناک مثل بریده شدن گوشت با چاقوی کند بهم دست میده
خوشبختانه الان با یه روش من-در-آوردی نزدیکی میکنیم و خیلی از دردم کم شده اما ارضا نمیشم!!! همسرم تمرکز میکنه طوریکه آلتش بحالت خواب (نیمه خواب) میره و کوچیک میشه بعد وارد واژنم میکنه (چون درد من با اینکه الان کمتر خودمو منقبض میکنم 70%اش توو دهانه واژنه و موقع ورود) بعد که وارد شد از حالت خواب خارج میکنه و نعوظ میشه و درد زیادی رو تحمل میکنم طوریکه انگار عضلاتم داره اون داخل کشیده و منفجر میشه!! 2-3 بار که در میاره و مجددا" همین روندو انجام میده انگار راه باز میشه و دردم کمتر میشه و میتونه خودش ارضا شه، اما خودتونم میدونید دیگه توو این روش که همش تووش منطق و تمرکز هست و با برنامه ریزی و مرحله به مرحله هیچ احساس و لذتی تووش نمی مونه بخصوص برای من، کلا" از نزدیکی بیزار شدم و فقط بخاطر شوهرم قبول میکنم
حتی روشهای قبلی که دخول صورت نمیگرفت و منو ارضا میکرد هم دیگه جواب نمیده چون میدونم امشب نشه یه شب دیگه باید نزدیکی کامل صورت بگیره و همین مشکل روانی و پیش بینی درد باعث میشه از نزدیکی بیزار بشم
من باید چیکار کنم واقعا"؟! چرا دکترا هیچی نمی فهمن و کمکم نمیکنن، من شوهرمو خیلی دوست دارم و 8سال با هم دوست بودیم و در طول دوستی نزدیکی نداشتیم و الان با این مشکل روبرو شدیم و آزارمون میده، باید بگم که مشکل خشکی واژن هم ندارم و ترشحات زیادی ازم خارج میشه و عشقبازی قبل از نزدیکی هم زیاد انجام میدیم اما جدیدا" چون میدونم آخرش دخوله ترشحاتم داره کم میشه از ترس و دهنم خشک میشه، میترسم چند وقت دیگه همین نزدیکی نصفه و نیمه هم نداشته باشیم!!!!!!!!!!!! کمکمون کنید تو رو خدا، هم درد نزدیکی و هم ارضا نشدنم!!!!