MS_mahsaaamahsa نوشته است:maria64 نوشته است:MS_mahsaaamahsa نوشته است: سلام
من 3 بار از روش اورزانس استفاده کردم دومین بار یک ماه از استفاده گدشته بود دومین بار قبل تخمک گداری بود 5 روز بعد خونریزی خفیف داشتم(شروع خونریزی 5ام بهمن بود) 2 روز و 3 روز لک بینی بعد مجبور شدم روز 9ام (با فاصله 14 روز از مصرف قبلی)از همین خونریزی باز 4تا اچ دی مصرف کنم که 7 روز بعد (21 بهمن شروع لک بینی و 25ام خونریزی) لک بینی و بعد خونریزی خفیف داشتم تا 10 روز(2اسفند تمام شد) سیکل من 28 یا 29 روزس و با حساب روز خونریزی که 25 بود 22 اسفد شروع میشد خونریزیم هنوز شروع نشده و من از سه شنبه یعنی 18 اسفند دل درد و کمر درد دارم علایم قبل قاعدگی.4 روزه چای زعفران مصرف کردم چیزی نشده هنوز چی کار باید بکنم؟ البته من روز 19ام سیکل (13ام اسفد) رابطه داشتم و فقط شک دارم که دست به بیشاب خورده باشه و بعد به آلتم.در این صورت احتمال بارداری هست؟
سلام دوست خوبم
راستش من از این همه تاریخ و عدد که گفتی گیج شدم....اما در کل خدمتتون عرض کنم که احتمال بارداری با پیشاب بدون دخول صفره و جای نگرانی نیست.
اون علایم قبل از قاعدگی که دارید نشان از این هست که بزودی لکه بینی و بعد خونریزی خفیف خواهید داشت که پریودی این سیکل شما محسوب خواهد شد.
سلام دوست عزیزم
چون جای طرح سوال عوض شده مجبور شدم اینطور سوالم رو طرح کنم.در کل منظورم این بود که 3 بار از این روش استفاده کردم که 2 بار اون با فاصله 14 روز بوده و بعدش هم خونریزی داشتم.با حساب کردن اولین روز خون ریزی با مصرف قرص یعنی 25 بهمن و اینکه سیکلم 28 روز یا 29 روزس باید 22 ام اسفند خونریزی داشته باشم.من روز 19ام سیکلم (13 اسفند )همونطور که گفتم رابطه داشتم و قرص مصرف نکردم. الان از روزه 18ام من هی احساس میکنم شروع شده خونریزیم و هنوز خبری نیست.این تاخیر به خاطر استفاده چند بار با فاصله نزدیکه؟ نگران بارداری نباشم
دوست خوبم
توجه داشته باش که در هر سیکل فقط یک بار مجاز به استفاده از روش اورژانسی هستید.....استفاده از این قرصها تا چند دوره نظم و تعادل قاعدگی را بر هم میزنند....شما در این سیکل هنوز فرصت برای قاعدگی دارید...دردهایی که الان دارید خبر از این میده که بزودی لکه بینی و بعد خونریزی مختصر خواهی داشت.
احتمال بارداری با این توصیفاتی که کردی وجود نداره....بزودی پریود میشی.