elahe07 نوشته است:maria64 نوشته است:elahe07 نوشته است:maria64 نوشته است:elahe07 نوشته است:iman_prs نوشته است:elahe07 نوشته است:maria64 نوشته است:elahe07 نوشته است: سلام و پیشاپیش سال نوتون مبارک باشه.
یه سوال داشتم. می خواستم بدونم با یه رابطه ی سطحی بدون دخول و ریخته شدن در واژن، اون هم روز اخر پریودی احتمال بارداری هست؟
سلام دوست خوبم
اگر منظورتون از عبارت (ریخته شدن در واژن) این هست که منی روی دهانه واژن ریخته شده، باید خدمتتون عرض کنم که با این عمل در روزهای پرخطر احتمال حاملگی خیلی بالا میره حتی اگر رابطه سطحی باشه....اما روز آخر خونریزی قاعدگی از روزهای امن محسوب میشه و احتمال حاملگی نزدیک به صفر هست.
نه منی اصلا با بدن تماس نداشت. فقط شک دارم و در واقع دچار وسواس شدم که شاید یه قطره یا کمی از منی اطراف واژن ریخته باشه قبل از خروج کامل از بدن... حالا با این تفاسیر احتمالش هست؟؟
خیر با توجه به زمان رابطه جای نگرانی نیست.
فقط یه چیزی من رو نگران می کنه که من روز اخر هیچ خون ریزی نداشتم و پریود روز قبل تموم شده محسوب می شه و دوم اینکه ماه قبل از لونژیل استفاده کردم و می ترسم <a><a><a><a><a>زمان تخمک گذاری</a></a></a></a></a> رو خیلی تغییر داده باشه. امکانش هست؟
سلام دوست خوبم
طی روزهای خونریزی قاعدگی و تا چند روز بعدش احتمال حاملگی صفر هست.
با مصرف قرصهای ضدبارداری نظم هورمونها و به تبع اون نظم قاعدگی و تخمک گذاری برای چند سیکل به هم میریزه اما در هر صورت حدود 12 تا 16 روز بعد از شروع آخرین پریودی، روزهای پرخطر تخمک گذاری محسوب میشه(فرقی هم نمیکنه خونریزی عادی باشه یا خونریزی بعد از مصرف قرص پیشگیری باشه)...خودتون هم به واسطه علامیش میتونید متوجه بشید...ترشحات زیاد دمای بدن بالا کمی درد در ناحیه تخمدانها از علایم تخمک گذاری هستند.
خیلی ممنونم که هستین و به سرعت پاسخگو ... بازم سال نوتون مبارک باشه ... خیال من رو راحت کردین.
البته من سه چهار روز قبل درد تخمدان هم داشتم که همیشه <a><a><a>زمان تخمک گذاری</a></a></a> حسش می کردم ...
سال نو بر شما هم مبارک
دوست خوبم به هیچوجه احتمال حاملگی برای شما که روز آخر پریودی رابطه داشتید نیست...سعی نکنید با سبک سنگین کردن این مسئله دچار وسواس فکری بشید...اون درد تخمدان هم از عوارض قرصی بوده که مصرف کردید....خیالتون راحت.
به خاطر شرایط و بکارتم واقعا نگرانم. چند روزی خیالم راحت شده بود ولی الان چون علایم پریودی شروع نشده (یه هفته قبل تاریخ مقرر) دوباره نگران شدم. ببخشید شما رو هم اذیت می کنم
آیا واقعاً هر ماه توی زندگیتون یک هفته قبل از پریود علائمش شروع میشده یا این بار که خودتون حساس و نگرانید به چشمتون میآد؟ قطعاً حالت دومه.
بنابراین، همون طور که صریحاً بهتون گفته شده اینجا بارها، مطمئن باشید که باردار نیستید، حتی اگه سه هفته هم پریودتون به تأخیر بیفته با توجه به شرایطتون علتش هر چیزی میتونه باشه به جز بارداری.
این نگرانی شما خودش مهمترین عامل ایجاد اختلال در پریودیه و علاوه بر اون مصرف قرص هم در جابهجا شدنش مؤثره.