سلام و خسته نباشین جناب اقای دکتر بنده چند سوال کلی و خصوصی داشتم اگه امکانش هست جواب بنده رو میشه خاهش کنم به ادرس ایمیلم ایمیل بزنین ممنون میشم .من راجع به پرده بکارت هیچ چیزی نمیدونستم سعنی بیخیال بودم تا اینکه یه سری مسائل مطرح شد من خیلی اتفاقا برام افتاده مثلا تصادف کردم از پشت بوم افتادم حتی خیلی زیاد دوچرخه سواری میکردم هیچوقتم عادت نداشتم ببینم التم چه شکلیه نمیدونم پرده بکارت کجا قرار میگیره با این حال نگران شدم ممکنه پرده یه دختر خیلی راحت پاره بشه من هیچوقت نه انگشت نه هیچ چیز دیگه ای رو داخل اندام خودم نکردم .با این حال نگرانم سوال بعدی بنده 6 ساله که پرولاکتین خونم بالاس ودارو مصرف میکنم بعضا بخصوص نزدیکیای پریود نیاز جنسی بالایی رو احساس میکنم یه بار نزدیکیای عادت ماهانه از رو سطح مالش دادم و فردای اون روز یا شبش دقیق یادم نیست خونریزای من شروع شد اینم نگرانم کرده من تا حالا با هیچ کسی رابطه جنسی هم نداشتم و هیچ شی رو داخل واژنم نکردم یه بار از اینه استفاده کردم ولی جز اندام گوشتی ببخشین بخش صورتی هیچی ندیدم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین ممنون میشم جوابو خیلی زود بگیرم البته تو ایمیل شخصیم مرسی میشه سوال بنده هم در این بخش نمایش داده نشه خیلی ممنون میشم