Binafas نوشته است: سلام وتشکر از دوستانیکه همکاری کردن و جواب سوالات رومیدن..
راستش من سر دوراهی موندم خیلی فکرمو روحیم درگیرشدن اگه ممکنه خاهش میکنم نظرتونو بگین شاید راهه بهتری پیداکروم..موضوع ازین قراره ک من چهارسال پیش رابطه دخول داشتم پردم ک حلقوی هست قسمتیش ازدست رفته و الان بتازگی ازدواج کردم وهمسرم ک شدیدن متعصبه ازم نامه سلامت خاسته..بنظرتون بهترین راه حل چیه!؟
الف.بهش بگم خودارضایی کردم در گذشته و پردم اسیب دیده نامه نمیدن (که دراینصورت تا ابد زندگیمون جهنم میشه چون ممکنه کم کم بهم بدبین شه و شاید دوست داشتن بینمون خراب شه)
ب.برم ترمیم. (که دراین صورت ممکنه لو بره جریان..چون اون اصرار داره منو ببره پیش دکتری ک خودش میخاد.نه دکتری ک من میگم)!!
ج) نامه سلامت جعلی تنظیم کنم! آیا اصلن این کار شدنی هست؟! اخه بحث ازهم پاشیدن زندگیمه..واقعا بریدم ..شوهرمو دوست دارم نمیخام ازدستش بدم
و سوال بعدم اینه ک همسرم خیلی دوسداره در اولین نزدیکی خونه زیاد ببینه..من پردم هیچوقت خونریزی نداشت..بنظرتون چ کار کنم چون مخصوصا از بعضیا شنیدم باوجودیکه پردشون سالم بوده نامه سلامت داشتن ولی خونریزی نداشتن همسرشون تا ابد اونو متهم میکرده ب عدم سلامت بکارت!!
ممنون میشم اگه سریعتر راهنماییم کنید عزیزان
دوست گرامی در مورد سوال دومتون من شنیدم یه شیاف هایی هستن تولید خون میکنن
کافی است زنانی که اصطلاحا پرده بکارت خود را از دست داده اند، نیم ساعت قبل از رابطه جنسی در شب عروسی، این دارو را به صورت شیاف استعمال کنند تا اثرات معجزه آفرین آن را ببینند. این شیاف، در دمای درونی بدن، پوسته ژلاتینی خود را پاره می کند و محتوی آن به صورت مایع قرمز رنگی از واژن خارج می شود.
البته نمیدونم تا چه حد درسته