شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

چرا پریود نمی شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1. با سلام. اقای دکتر من حدود 4ماه قبل رابطه جنسی داشتم بعد از اون به طور نامنظم پریود میشدم ولی ازمایش بتا دادم جواب منفی بود. الان 10 روز از زمانی که باید پریود میشدم گذشته ولی پریود نشدم . با توجه به توضیحاتم و اینکه رابطه جنسی نداشتم جدیدا احتمال بارداری هست؟ اگر نه چرا پریود نمی شم؟؟؟ درضمن من کیست تخمدان هم دارم اما کوچیکه. میتونه این دلیلش باشه؟ اگر نه پس این تاخیر واسه چیه؟ Sad        با تشکر پیشاپیش از جوابتون

2. ps_lovekaka نوشته است: با سلام. اقای دکتر من حدود 4ماه قبل رابطه جنسی داشتم بعد از اون به طور نامنظم پریود میشدم ولی ازمایش بتا دادم جواب منفی بود. الان 10 روز از زمانی که باید پریود میشدم گذشته ولی پریود نشدم . با توجه به توضیحاتم و اینکه رابطه جنسی نداشتم جدیدا احتمال بارداری هست؟ اگر نه چرا پریود نمی شم؟؟؟ درضمن من کیست تخمدان هم دارم اما کوچیکه. میتونه این دلیلش باشه؟ اگر نه پس این تاخیر واسه چیه؟ Sad        با تشکر پیشاپیش از جوابتون

سلام
    احتمال بارداری شما صفره
    ولی احتمالا کیست شما وضعیت مناسبی ندارد به نظر من باید با پزشک معالج خود صحبت کنید و هر چه زودتر درمان کنیدالبته احتمال عفونت هم وجود دارد

3. سلام. خانم مرمر گل از جواب شما سپاسگزارم البته به من گفتن درمان کیستم با استفاده از قرص ال دی امکان پذیره منم پس از یه دوره استفاده قطع کردم چون تناسب اندامم مهمه واسم و لی من نمیدونم منظرتون از عفونت دقیق چیه. من هنوز پریود نشدم و خیلی نگرانم. ایا بارداری امکانش هست؟  از دکتر رهام هم می خوام جوابشونو بدن چون نظرشون مهمه. مرسی

4. ps_lovekaka نوشته است: با سلام. اقای دکتر من حدود 4ماه قبل رابطه جنسی داشتم بعد از اون به طور نامنظم پریود میشدم ولی ازمایش بتا دادم جواب منفی بود. الان 10 روز از زمانی که باید پریود میشدم گذشته ولی پریود نشدم . با توجه به توضیحاتم و اینکه رابطه جنسی نداشتم جدیدا احتمال بارداری هست؟ اگر نه چرا پریود نمی شم؟؟؟ درضمن من کیست تخمدان هم دارم اما کوچیکه. میتونه این دلیلش باشه؟ اگر نه پس این تاخیر واسه چیه؟ Sad        با تشکر پیشاپیش از جوابتون

سلام،
    احتمال بارداری وجود ندارد، تاخیر در خونریزی ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی وابسته با کیست تخمدان باشد، با درمان کیست، این مشکلات هم رفع خواهد شد.

5. سلام خدمت دکتر رهام عزیزم. از پاسختون ممنونم . خوشبختانه من پریود شدم و مشکل حل شد ولی مسئله من قضیه کیستمه که فرمودین باید درمان شه. دکتر  گفته درمانش توسط قرص ال دی یا اچ دی هستش ولی من فقط 1 دوره مصرف کردم چون باعث 3 کیلو اضافه وزن شده در من که من ترجیح دادم ادامه ندم. باید چیکار کنم؟

6. ps_lovekaka نوشته است: سلام خدمت دکتر رهام عزیزم. از پاسختون ممنونم . خوشبختانه من پریود شدم و مشکل حل شد ولی مسئله من قضیه کیستمه که فرمودین باید درمان شه. دکتر  گفته درمانش توسط قرص ال دی یا اچ دی هستش ولی من فقط 1 دوره مصرف کردم چون باعث 3 کیلو اضافه وزن شده در من که من ترجیح دادم ادامه ندم. باید چیکار کنم؟

سلام،
    اضافه وزن در این حد ارتباطی با مصرف قرص ندارد، برای بهبودی باید مصرف را زیر نظر پزشک معالجتان کامل کنید.

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید