Mohamadjf نوشته است: سلام خسته نباشيد ممنون ميشم هر چه زودتر جواب من رو بدين تا از نگراني و استرس در بيايم ' من با نامزدم رابطه داشتم در روزهاي پر خطر منتها انزال درون واژن انجام نشد فقط از پيش آب نگران بوديم به خاطر همين ٤٨ ساعت بعد دو عدد قرص اووسيز ٧٥٪ رو همزمان استفاده كردن الان حدود ١٢ روز از خوردن قرص ميگزره و ايشون خونريزي نداشتن البته خودشون ميگن حالتهاي قبل از پريود رو دارن ولي خونريزي اتفاق نميوفته و ميگن با لمس كوچكي از داخل واژن روي انگشتشون خون ديدن ولي خونريزي معمول انجام نشده، تورو خدا راهنمايي كنيد مارو خيلي نگرانيم بايد چكار كنيم ؟ در ضمن رابطه ما ٥ تير بوده كه ٤٨ ساعت بعد كه قرص اورژانسي خوردن ٧ تير بوده ، امروزم ١٩ تير هست و ايشون هنوز خونريزي واسشون اتفاق نيوفتاده و در حالت عادي هم بايد ٢٢ تير پريود بشن چون دوره هاي منظم دارن ٢٨ روزه و بايد به صورت معمول ٢٢ هر ماه پريود بشن، تورو خدا راهنمايي كنيد تورو خدا ' ضمنا اگر الان بخوايم آزمايش خون بديم بعداز ١٤ روز از رابطه ميشه به جوابش اعتماد كرد ؟ و اگر زود هست چند روز ديگه واسه آزمايش اقدام كنيم ؟ ممنون كه من رو راهنمايي ميكنيد.
با توجه به مصرف صحیح قرص اووسیز احتمال بارداری صفر است. خونریزی به زودی رخ خواهد داد. اگر تا اول مرداد خونریزی شروع نشد آزمایش خون بدهید.