شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

چه کنیم همانگونه که عشق می‌ورزیم،به ما نیز عشق بورزند؟؟

1. چه کنیم همانگونه که عشق می‌ورزیم،به ما نیز عشق بورزند؟؟

شاید این جملات را زیاد از خانمها شنیده باشید:" همیشه این من هستم که به شوهرم عشق می‌ورزم "یا" آرزو دارم مردی را پیدا کنم که او هم به همان اندازه به من عشق بورزد "

شاید این جملات را زیاد از خانمها شنیده باشید:

" همیشه این من هستم که به نامزدم عشق می‌ورزم "

" آرزو دارم مردی را پیدا کنم که او هم به همان اندازه به من عشق بورزد "
    " احساس می‌کنم فقط این منم که از لحاظ عاطفی روی روابطمان کار می‌کنم اگر من دیگر به این کار ادامه ندهم چه مشکلاتی در زندگیمان پیش خواهد آمد؟ "
    این یک اشتباه خیلی مهم است که چطور زن ها بیشتر از ان چه عشق دریافت می‌کنند ،عشق می‌ورزند ؟
    مساله خیلی ساده و در عیه حال تامل برانگیز این است که:

این گونه مردان در واقع عاشق آن چه هستند که به آنها می‌دهید ، نه خود شما .
    تعجبی نیست که در انتها احساس اجحاف و خیانت می‌کنید و حتی مواقعی که خودتان روابطتتان را قطع می‌کنید نیز همین احساس را دارید و در این روابط مدام به این فکر هستید که :
    - سر از روابط نامناسب در می‌آورم ، چون ذهنم مرتبا مشغول این بود که ایا او را دوست دارم یا نه ؟
    - دائما نگران بودم ، ایا آن مرد ، مرا بهترین زن دنیا می‌داند یا خیر ؟؟به طوری که حتی لحظه ای تامل نمی‌کردم آیا او به درد من می خورد یا نه ؟؟
    به مرد زندگیتان فرصت بدهید تا احساس واقعیشان را نسبت به شما بفهمند و ببینند که ایا واقعا شما را دوست دارند یا نه ؟؟زیرا زن ها چنان مشغول عشق ورزیدن می‌شوند که هیچ گاه فضا و فرصت کافی به مردان نمی‌دهند تا خودشان آنها را انتخاب کنند .
    کمی تامل و صبوری در این زمینه به شما نتایج فوق العاده ای می‌دهد ...

منبع : ایمیل دریافتی از گروه اینترنتی سالی جون

تشکر شده توسط : 6 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید