خواهش می کنم از اندازه پرده بکارت از جنس اون وآیا استمنا تاثیری روی آن دارد یا نه؟؟؟؟و عکسی از ان متشکرم
mahbanoojoon نوشته است: خواهش می کنم از اندازه پرده بکارت از جنس اون وآیا استمنا تاثیری روی آن دارد یا نه؟؟؟؟و عکسی از ان متشکرم
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
flowerseajungle نوشته است: سلام
با تشكر از پاسخهاي صميمانه شما.
فاصله اولين نقطه ورود آلت تاپرده بكارت چقدر است؟
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
flowerseajungle نوشته است:
آيا ممكن است با ورود آلت باز هم به پرده آسيبي نرسد؟و يا اگر پاره شد در د بسيار خفيف داشته باشد و هيچ خونريزي نداشته باشد؟
sahel نوشته است: سلام
اقای دکتر من 20 سالمه و قبلا استمنا داشتم ولی مدتیه به خاطر ترس از پارگی پرده بکارتم از استمنا دست کشیدم ولی قبلا که خود ارضایی داشتم چون اطلاع زیادی در مورد پرده ی بکارت نداشتم و استمنایم با انگشت نبوده احتمال می دهم به پرده ی بکارتم اسیبی رسیده باشه البته هیچ خونریزی ودردی وجود نداشته خواهش می کنم کمکم کنید
چه طور می تونم از پارگی یا سالم بودن پرده ی بکارتم اطمینان حاصل کنم؟من جرئت مراجعه به متخصص زنان برای معاینه رو ندارم البته به خاطر نگرانی از سالم بودن پرده ی بکارتم و با وجود نیاز شدیدی که به رابطه جنسی احساس می کنم تمام موقعیتهایی رو که برای اشنایی و ازدواج پیش می یاد رد می کنم
نقل قول: و اگه پرده ی بکارتم اسیب دیده باشه چی کار کنم؟خانوادم شدیدا تاکید به ازدواجم دارن من باید چی کار کنم؟اونا ادمی نیستن که اگه پرده ی بکارتم اسیبی دیده باشه قبولم کنن
خواهش می کنم جوابمو کامل بدین
منتظر جوابتونم
sahel نوشته است: سلام خسته نباشید
ممنون که جواب سوالمو دادین
برای پارگی پرده ی بکارتم حتما باید خونریزی و درد اتفاق بیفته؟یعنی چون خونریزی اتفاق نیفتاده می تونم به سالم بودنش امیدوار باشم؟
نقل قول: 2)اگر پرده ی بکارت اسیب دیده باشد مرد هنگام نزدیکی غیر از خونریزی از روش دیگری می تونه متوجه بشه؟
نقل قول: 3)فاصله ی پرده ی بکارت تا بیرون الت چقدره؟تو مطالب قبلی فاصله از وازن و رحم رو گفته بودین ولی به این مورد اشاره ای نشده بود
نقل قول: 4)و حداقل قطر لازم برای پارگیه پرده ی بکارت چقدره؟
flowerseajungle نوشته است: از اينكه اينقدر صميمانه به سوالات پاسخ ميديد ممنون.
مي خواستم اگه امكان داره يك تصوير واقعي (نه شماتيك)از پرده بكارت سالم و پاره شده رو ببينم.
با تشكر
ehsan_1 نوشته است: سلام
خود ارضایی در چه صورت هیچگونه اسیبی به هایمن وارد نمی کند؟
ehsan_1 نوشته است: ایا باز کردن زیاد پاها و یا ارگاسم به هایمن اسیب میزند؟
victoria7000 نوشته است: سلام اقای دکتر
دختری هستم که مدت دو سال است خود ارضایی میکنم
خود ارضایی من به صورت مالش کلیتوریس و باز کردن زیاد پاها از هم در حین مالش کلیتوریس بوده است اما هرگز انگشت یا شی را داخل نکرده ام و تنها با همین کار به ارگاسم میرسیدم
ایا پرده بکارت من دچار پارگی یا اسیب شده است؟
ایا پزشکی قانونی قادر است خود ارضایی من را بفهمد؟
ایا ارگاسم و انقباض ریتمیک عضلات لگن ناشی از ارگاسم به پرده اسیب میزند؟
پیشاپیش از پاسخ گویی شما ممنونم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|