من فقط عقاید شخصی خودمو میگم . و ممکنه درست یا غلط باشه ! من باور ندارم و نمیتونم تصور کنم که بهشت یا جهنمی انطور که به ما گفتن وجود داره خدا یا بهتر عقل کل هستی انقدر بی نهایت و قدرتمنده که حتی ما تصور قدرت اونو نمی تونیم بکنیم ما مثل مورچه روی کامپیوتر هستیم , که حتی نمی دونه زیر پاشه چه خبره . ما رو میفرستن اینجا تا درس یاد بگیریم اگه یاد گرفتیم به مرحله بعد تکامل میریم اگه نه دوباره و دوباره ما رو میفرستن چه به این دنیا چه به دنیاهای دیگه . اگه توی رابطه جنسی , غرور , جهل و....... بمونیم بارها برمی گردیم تا واحدهای درسی مونو پاس کنیم . واقعا من وقتی یک درخت رو می بینم یا لمس می کنم احساس خیلی عجیبی دارم . نمی تونم در قالب کلمات بگم حس میکنم من روزی مثل اون بودم . جالبه بدونید علمای روانی اعتقاد دارن که حتی ما قبل از به دنیا اومدن انتخاب میکنیم که در چه سالی , ماهی و روزی و حتی کشور و خانواده ای به این جهان بیایم ( برای تکامل و پاس کردنه درسهای که نمره نیاوردیم ) . دانشمندان جدیدان پی به اثرات دنیاهای دیگه پی بردن و بهش جهانهای موازی میگن تا حالا به اثرات 13 جهان موازی ما پی بردن . این یعنی جایی که ما به جنون میرسیم از قدرت خدای واحد , این جهانو که هنوز درک نکردیم از لحاظ وسعت و پهناوری و میلیاردها ستاره و سیاره و کهکشان که هیچ بلکه جهانهایی موازی اون وجود دارند با قوانینی ناشناخته و این احتمالو میدن که بی نهایت جهانهای موازی وجود داره . حالا این خالق بینهایت اون بالا وایساده تا مچ ما رو بگیره و بندازه توی جهنم یا بهشت . چه جهنمی بدتر از دور بودن از رحمت و کنار این خدای بی حدومرز میتونه باشه ؟ مارو از بچه گی با احساس ترس و وحشت از خدا بزرگ کردن و با این کار مارو در واقع از خدا دور کردن بطوری که حتی بعضی از ما تا اخر عمر توی این باتلاق میمونیم و به اون کسی که بی صبرانه منتظر ماست خیلی دیر میرسیم