با سلام مردی هستم 33 ساله 8 ساله ازدواج کردم تا به حال 5 بار حاملگی خارج رحمی داشتیم همسرم یکی از لوله های رحم را ازدست داده هر چی آزمایش دادیم گفتند جواب طبیعیه نمی دانم چرا اینجوری می شه ؟ خودم واریکوسل گرید 2 سمت چپ و گرید 1 سمت راست داشتم که حدود 3 ماه است عمل کردم حالا به نظر شما دوباره اقدام به حاملگی بکنم ؟ ایا احتمال دارد دوباره حاملگی خارج رحمی شود؟ آیا اصلا حاملگی خارج رحمی ربطی به واریکسل من داشته یا نه ؟ دارویی برای جلوگیری از حاملگی خارج رحمی وجود دارد ؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم .
mrmasoomi نوشته است:
با سلام مردی هستم 33 ساله 8 ساله ازدواج کردم تا به حال 5 بار حاملگی خارج رحمی داشتیم همسرم یکی از لوله های رحم را ازدست داده هر چی آزمایش دادیم گفتند جواب طبیعیه نمی دانم چرا اینجوری می شه ؟ خودم واریکوسل گرید 2 سمت چپ و گرید 1 سمت راست داشتم که حدود 3 ماه است عمل کردم حالا به نظر شما دوباره اقدام به حاملگی بکنم ؟ ایا احتمال دارد دوباره حاملگی خارج رحمی شود؟ آیا اصلا حاملگی خارج رحمی ربطی به واریکسل من داشته یا نه ؟ دارویی برای جلوگیری از حاملگی خارج رحمی وجود دارد ؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم .
سلام،
واریکوسل شما ارتباطی به حاملگی خارج رحمی ندارد.
عوامل خطرساز برای حاملگی نابجا عبارتند از:
خطربالا HIGH Risk:
جراجی لوله
بستن لوله ها
سابقه حاملگی نابجا
تماس با DES در رحم
استفاده از IUD
وجود پاتولوژی لوله ای
روشهای کمک باروری (ART)
استفاده از روش اورژانسی جلوگیری از بارداری Morning after pill
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریتو با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.