شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

گاز گرفتن زبان در خواب

1. سلام خدمت همگی دوستان عزیزم

قبل از مطرح کردن سوالم لازم می دونم مراتب سپاسگذاریم رو از مدیریت محترم سایت جناب دکتر صادقی عزیز اعلام کنم.. که فرصت مجددی برای حضور در سایت پربارشون با همین نام کاربری رو به من دادند

سوالم راجع به یکی از دوستانمه که از من خواسته اینجا مطرح کنم
    ایشون 25 سالشونه. شبها توی خواب نوک زبونشون رو گاز می گیرن به طوری که کاملا بریده می شه و زخم می شه.
    این کار کاملا بی اختیار انجام می شه و وقتی بیدار می شن می بینن که نوک زبونشون بین دندونهاشون درحال فشاره.. و آب دهانشون هم جاری شده.
    باید ذکر کنم که ایشون زبون اصلا بزرگی ندارن!!!!

دلیلش چی می تونه باشه؟

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. haale نوشته است: سلام خدمت همگی دوستان عزیزم

قبل از مطرح کردن سوالم لازم می دونم مراتب سپاسگذاریم رو از مدیریت محترم سایت جناب دکتر صادقی عزیز اعلام کنم.. که فرصت مجددی برای حضور در سایت پربارشون با همین نام کاربری رو به من دادند

ایشون 25 سالشونه. شبها توی خواب نوک زبونشون رو گاز می گیرن به طوری که کاملا بریده می شه و زخم می شه.
    این کار کاملا بی اختیار انجام می شه و وقتی بیدار می شن می بینن که نوک زبونشون بین دندونهاشون درحال فشاره.. و آب دهانشون هم جاری شده.

دلیلش چی می تونه باشه؟

این موردی که فرمودید جنبه روانی در ایشون داره و احتمالا از استرس بیش از حد ایشون نشات میگیره
    به یک مشاور مراجعه کنند و به احتمال محافظ زبان و دندان به ایشون بدهند که هنگام خواب زده و مشکل حل شود تا این مورد که بصورت عادت در ایشان درومده ترک شود

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 3 کاربر ديگر
  3. haale نوشته است:
    دلیلش چی می تونه باشه؟

باسلام، در مورد علت گاز گرفتن زبان در خواب، پس از آنکه سلامت روحی و روانی شخص مورد تأیید قرار گرفت، ولی هنوز مشکل فوق برطرف نشد باید به دندانپزشک مراجعه کنند و از لحاظ فک و دهان و دندان مورد بررسی قرا بگیرند. و اینکه موقع جویدن یا تکلم به چنین مشکلی برمیخورند یا نه، برای درمان باید بررسی شود.

تشکر شده توسط : 3 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید