سلام - من نظر شخصی خودمو میگم و فقط تجربیه و هیچ پایه علمی نداره . واقعا ایا بزرگی الت مرد خیلی مهمه ؟ به نظر من کمترین اثرو در روابط جنسی داره , مردهای که میخوان ازدواج کنن و این نگرانی و دارن بدونن در اشتباهن ! در شرایط نرمال که پسری با دختر باکره ازدواج میکنه اندازه الت کمترین اثرو داره البته بزرگی اون فقط برای کسانی خوبه که شربگهای جنسی زیادی دارن و مرتب با زنان مختلف رابطه دارن , در غیر این صورت به نظر من یه الت به طول 7-8 سانت و کلفتی 2-3 سانت کاملا کفایت میکنه , جالبه بدونید اکثر زنا از الت گنده خوششون نمی یاد بلکه دوست دارن مدت زمان زیادی با اونا رابطه جنسی بشه ( انزال طولانی تر ) . اما این تفکر از کجا اومده : نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا مردا میخوان الت بزرگی داشته باشن اما چرا ؟ این احساس از زمان قدیم بوده که بزرگی الت نشانه نه فقط قدرت جنسی بلکه سمبول قدرت و توانایی کلی مرد بوده حتی اونها پرستشگاهای خداهاشون به شکل الت مرد میساختن ( البته نماد الت زن رو هم استفاده میکردن ) و در دوره جدید این احساس دامن زده شده با تبلیغات و فیلم های رابطه جنسیی ( با استفاده از تکنیکهای نور پردازی و فیلم برداری الت رو خیلی بزرگ جلوه میدن ) البته در تمام دنیا مردهای با الت خیلی بزرگ وجود دارن که از اونا استفاده میشه . و این فیلم خود به خود احساس کمبود رو به تمام مردا میده . در حالی که من به جرئت میگم الت گنده فقط زن رو اذیت میکنه . اگر کسی حد اقل سایز رو داشته باشه میتونه از تکنیکهایی استفاده کنه , برای مثال موقعیتهای قرارگیری بدن زن و مرد وجود داره که التو تا اخرین حد و سانت وارد واژن زن میکنه ( مورد توجه مردای با الت کوتاه ) یا موقعیتهایی که واژن زن خیلی تنگ میشه ( مورد علاقه مردایی با الت نازک ) پس زیاد گندگی الت به کار شما نمییاد ( مگه هنرپیشه فیلم های پورنو باشید
) این فقط نظر شخصی و تجربی من بود دوست دارم از لحاظ پزشکی نظر اقای دکتر صادقی رو بدونم