سلام
25 ساله هستم و 180 قد و 70 وزنمه
خیلی حساس و زود رنجم
حدود سه ماهی هست که بر اثر برخی مشکلات استرس و اضطراب فراوانی را تحمل کردم
در این مدت و حتی قبلتر تغییراتی در اجابت مزاجم ایجاد شد و مدفوعم شل بود - درد خاصی نداشتم
10 روز پیش به دکتر گوارش مراجعه کردم و با نرمال بودن آزمایش ادرار و مدفوع و CBC تشخیص IBS داد
و امپرازول(روزی 2 عدد)+بیسموت(روزی 4 عدد)+مترانیدازول(روزی 4 عدد) + کولوفاک (روزی 1 عدد) تجویز شد
که بعد از چند روز مصرف مشکل اجابت مزاج تا حد زیادی برطرف شد
در سابقه بیماری خودم گلویم به شدت به غذاهای سرخ شده (سیب زمینی+ماهی سرخ شده) حساسه و بلافاصله بی برو برگرد بعد از خوردن درد گلو(با احساس سختی قورت دادن آب دهان) دارم ولی در این خصوص آزمایش و به دکتر مراجعه ای نداشتم
با احساس کمترین هوای سردی بلافاصله آبریزش بینی و چند عطسه هم همواره دارم
به هرشکل
اکنون هر از گاهی مقدار بسیار بسیار کمی خون در خلطم بیشتر در صبحها دارم البته ممکنه هر روز تکرار نشه
هر از گاهی سردرد هم دارم،سرفه ندارم
نیاز به پیگیری هست یا بر اثر داروها و شرایط گفته شده تشخیصهای ممکنی وجود داره
از شما به خاطر وقتی که در این رابطه میزارین بسیار بسیار متشکرم
25 ساله هستم و 180 قد و 70 وزنمه
خیلی حساس و زود رنجم
حدود سه ماهی هست که بر اثر برخی مشکلات استرس و اضطراب فراوانی را تحمل کردم
در این مدت و حتی قبلتر تغییراتی در اجابت مزاجم ایجاد شد و مدفوعم شل بود - درد خاصی نداشتم
10 روز پیش به دکتر گوارش مراجعه کردم و با نرمال بودن آزمایش ادرار و مدفوع و CBC تشخیص IBS داد
و امپرازول(روزی 2 عدد)+بیسموت(روزی 4 عدد)+مترانیدازول(روزی 4 عدد) + کولوفاک (روزی 1 عدد) تجویز شد
که بعد از چند روز مصرف مشکل اجابت مزاج تا حد زیادی برطرف شد
در سابقه بیماری خودم گلویم به شدت به غذاهای سرخ شده (سیب زمینی+ماهی سرخ شده) حساسه و بلافاصله بی برو برگرد بعد از خوردن درد گلو(با احساس سختی قورت دادن آب دهان) دارم ولی در این خصوص آزمایش و به دکتر مراجعه ای نداشتم
با احساس کمترین هوای سردی بلافاصله آبریزش بینی و چند عطسه هم همواره دارم
به هرشکل
اکنون هر از گاهی مقدار بسیار بسیار کمی خون در خلطم بیشتر در صبحها دارم البته ممکنه هر روز تکرار نشه
هر از گاهی سردرد هم دارم،سرفه ندارم
نیاز به پیگیری هست یا بر اثر داروها و شرایط گفته شده تشخیصهای ممکنی وجود داره
از شما به خاطر وقتی که در این رابطه میزارین بسیار بسیار متشکرم