آیا قرص دیدروژسترون از بارداری جلوگیری میکند؟
simia نوشته است: سلام
آیا میشه موازی با مصرف دیدروژسترون از قرص جلوگیری یاسمین (یا داروهای دیگه جلوگیری) هم استفاده کرد؟
دستور مصرف به این صورته که از روز 15 قاعدگی به مدت 1هفته مصرف میشه. به همراه قرص اسپرونولاکتون
Hamshahri نوشته است:simia نوشته است: سلام
آیا میشه موازی با مصرف دیدروژسترون از قرص جلوگیری یاسمین (یا داروهای دیگه جلوگیری) هم استفاده کرد؟
دستور مصرف به این صورته که از روز 15 قاعدگی به مدت 1هفته مصرف میشه. به همراه قرص اسپرونولاکتون
سلام
دیدروژسترون فقط با برموکریپتین و داروهای القا کننده فعالیت آنزیم های کبدی تداخل دارویی دارد و ربطی به قرص های جلوگیری ندارد.
در صورتی که از قرص اسپیرونولاکتون استفاده می کنید نباید یاسمین مصرف کنید چون پروژسترون این قرص از انواع نگهدارنده پتاسیم است و می تواند عوارض قلبی و متابولیک داشته باشد.
همچنین درصورت سابقه بیماری کبدی - سنگ کیسه صفرا و بیمارهای قلبی عروقی نباید قرص یاسمین مصرف شود.
simia نوشته است:Hamshahri نوشته است:simia نوشته است: سلام
سلام
دیدروژسترون فقط با برموکریپتین و داروهای القا کننده فعالیت آنزیم های کبدی تداخل دارویی دارد و ربطی به قرص های جلوگیری ندارد.
در صورتی که از قرص اسپیرونولاکتون استفاده می کنید نباید یاسمین مصرف کنید چون پروژسترون این قرص از انواع نگهدارنده پتاسیم است و می تواند عوارض قلبی و متابولیک داشته باشد.
همچنین درصورت سابقه بیماری کبدی - سنگ کیسه صفرا و بیمارهای قلبی عروقی نباید قرص یاسمین مصرف شود.
سپاسگزارم
پزشک خودم اسپیرونولاکتون رو همراه با سیپروترون کامپاند برام تجویز کرده که متاسفانه سیپروترون کامپاند و دیان بهم نمی سازه و به همین دلیله که در مورد یاسمین سوال کردم.
سوالی که الان دارم اینه که کدوم قرص جلوگیریه که به همراه اسپیرونولاکتون بشه ازش استفاده کرد.
ممنون
simia نوشته است: مرسی اما فکر نمیکنید مصرف LD سالهاست که منسوخ شده؟
خصوصا که با تابش های خطرناک آفتاب لااقل توی این تابستون که بدون مصرف استروِن هم همه دارند دچار لک پوستی میشن...
تجویز پزشکم سیپروترون کامپاند یا دیانه و معتقده که با گذشت زمان و اثر دیدروژسترون و اسپیرونولاکتون بدنم با دیان کنار خواهد اومد. اما من کمی عجول و کم تحمل هستم گویا...
بازم مرسی
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|