شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

آیا این میتتونه یه جور عفونت واژن باشه ؟

1. با سلام

میخواستم مشکل یکی از دوستان که نتونسته بود در سایت ارسال کنه رو مطرح کنم . گفته که فکر میکنم کلیتوریس من حساس شده!! اینجوری که حس دفع ادرار گاها دارم اما خبری نیست! بعضی وقتام زیر دلم درد میگیره یعنی نه درد احساس خارش تومثانه م.فکر کردم عفونت ادراره رفتم دکتر، ازم پرسید دختری ؟ منم گفتم آره. آخه خیلی سریع گذشت تازه بعدش فهمیدم منظورش چیه!  
    حالا این چی میتونه باشه، یه جور عفونت واژن؟

در ضمن این دوستمون ازدواج نکردن.

با تشکر .

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. اگه دستگاه ادراری دچار عفونت شده باشه دارای علائم زیر است:
    درد خفیف کمر، (تهوع و تب می تواند از علائم عفونت کلیه ها باشد) سایر علائم عبارتند از:
    احساس سوزش در هنگام دفع ادرار - احساس افزایش نیاز به دفع یا دفع متوالی ادرار -  احساس فشار و دفع اما عدم توانایی در انجام آن - ترشح مقدار کمی ادرار- دفع ادرار بد بو و تیره و گاهی دفع ادرار خونی (سایر عفونت ها ناشی از روابط جنسیه و به ایشون مربوط نمیشه)
    علت عفونت ناشی از سهولت راه یابی باکتری به مثانه زنان است.
    باقی ماندن ادرار در مثانه به مدت طولانی نیز امکان رشد باکتری ها را افزایش داده و احتمال عفونت بیشتر می شود. روش درمان در صورت مشاهده علائم و شرح آن به پزشک، آزمایش ادرار به منظور تشخیص عفونت انجام می شود و با تجویز آنتی بیوتیک قابل درمان است

برای پیشگیری از عفونت بهتر است همیشه به مقدار کافی آب بنوشند تا باکتری ها به طور کلی دفع شود و ادرار خود را برای زمان طولانی نگه ندارند.
    حساس شدن کلیتوریس هم میتونه به علت پوشیدن لباس زیر تنگ – شستشوی بیش از اندازه با لیف و صابون و نوار بهداشتی نامرغوب باشه
    (پوشیدن لباسهای تنگ منجر به تشدید رطوبت شده و ناحیه را برای رشد قارچ و باکتری مستعد می کند)

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 2 کاربر ديگر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید