سلام خیلی ببخشید که من سوالم رو در ادامه این تاپیک میذارم و واقعا انتقاد دارم از این سیستم چرا سوالات موقت اینجوری شده ؟ باید تا یه ساعت خاص صبر کنی و اگه دیر بجنبی تا فرداش سوالات موقت پر هستن و نمی تونی تاپیک باز کنی . ؟!!؟ از این سایت پربار که همیشه راهنمای خوبی برای افراد هست بعیده . به هر حال من عذر میخوام که سوالم رو اینجا میذارم و زحمت جداسازی پست و انتقالش به یک تاپیک دیگه رو به مدیران میدم . راستش تمام بخشها رو گشتم هیچ جای دیگه ای اجازه ارسال وجود نداشت بجز سوالات موقت که اونم پر بود .. حالا درخواست راهنمایی دارم :
می خوام بدونم این مورد چی هست خانومم نگرانه ومن از دیشب سعی کردم در این انجمن سوال رو بذارم اما ناموفق بودم . ممنون میشمراهنمایی کنید . راستی بند چهارم هم اصلا جوابی داده نشده هیچ گزینه ای انتخابنشده نمی دونم دلیلش چیه ؟
SPECIMENADEQUACY:
Satisfactory(At least squamous cells per hpf X 10)
INFECTIVEAGENT:
Not seen(Doderline bacilli Normal flora)
INFLAMMATORYCELLS:
Few PMNleukocytes
BENINGCELLULAR CHANGES:
...
CHROMOSOMALCONDITIONS:
Progestron orprogesterone like effects
EPITHELIALCELL ABNORMALITIES:
Not seen
GENERALDIAGNOSTIC CATEGORY:
Within normallimit
جواب تست پاپ اسمیر خانوم من به این شرح بودهکه بدلیل فاصله زمانی مراجعه به پزشک از شما می خوام برامون تحلیلش کنید . تست بههمین صورت هست که نوشتم فقط جواب هر گزینه بصورت a b c d و کمی توضیحات بوده که در همه بندها جواب a بوده به جز بندCHROMOSOMALCONDITIONS
که جواب گزینه d بوده با شرحی که نوشتم زیرش.
که جواب گزینه d بوده با شرحی که نوشتم زیرش.
می خوام بدونم این مورد چی هست خانومم نگرانه ومن از دیشب سعی کردم در این انجمن سوال رو بذارم اما ناموفق بودم . ممنون میشمراهنمایی کنید . راستی بند چهارم هم اصلا جوابی داده نشده هیچ گزینه ای انتخابنشده نمی دونم دلیلش چیه ؟
SPECIMENADEQUACY:
Satisfactory(At least squamous cells per hpf X 10)
INFECTIVEAGENT:
Not seen(Doderline bacilli Normal flora)
INFLAMMATORYCELLS:
Few PMNleukocytes
BENINGCELLULAR CHANGES:
...
CHROMOSOMALCONDITIONS:
Progestron orprogesterone like effects
EPITHELIALCELL ABNORMALITIES:
Not seen
GENERALDIAGNOSTIC CATEGORY:
Within normallimit