شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

نگهداری سگ در منزل

1. با سلام

من حدود دو ساله که یه سگ نژاد siberian husky که از دو ماهگی خودم بزرگش کردم رو دارم . که هم انگل زدایی و هم واکسینه شده و تا حالا هیچ مشکلی از نظر بیماری برام پیش نیومده . میخواستم بدونم که آیا نگهداری این سگ در منزل میتونه برام خطرناک باشه و عامل انتقال یک بیماری باشه ؟

با تشکر

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. سلام دوست خوبم
    اگه شما به تمام موارد بهداشتی و ایمنی اگاهی دارید و اونو به صورت کامل انجام میدید پس مشکلی نسیت.فقط یادت باشه واکسنا و انگل زدایی هایی که گفتی سر وقت و با دقت کامل انجام شود.

3. اگه واکسنهاشو بدقت وسر وقت بزنید وانگل زدایی کنید مشکلی نداره فقط اگر بجه کوجک در منزل دارید نزارید زیاد بهش نزدیک بشه وبهاش بازی کنه

4. سلام دوست خوبم

همینطور که فرمودید: به بهداشت و واکسینه  اهمیت می دهید بد نیست نگاهی هم به بزاق و ریزش موهایش داشته باشید هم از نظر بیماری و  تمیزی محل زندگی به هر حال همه مسلمان هستیم.
    موفق باشی.

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  5. خیلی ممنون از جوابهاتون

یه مسئله ای هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده , یه جایی شنیدم که اگه موی سگ از طریق دهان وارد معده بشه , همونجا رشد میکنه و کم کم بزرگ میشه , که اگه اینطوری باشه مشکل خیلی بزرگیه .

لطفا اگه کسی در این باره تجربه ای داره منو راهنمایی کنه , و آیا این مسئله صحت داره یا نه ؟

6. husky نوشته است: خیلی ممنون از جوابهاتون

یه مسئله ای هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده , یه جایی شنیدم که اگه موی سگ از طریق دهان وارد معده بشه , همونجا رشد میکنه و کم کم بزرگ میشه , که اگه اینطوری باشه مشکل خیلی بزرگیه .

لطفا اگه کسی در این باره تجربه ای داره منو راهنمایی کنه , و آیا این مسئله صحت داره یا نه ؟

سلام
    بله این مسئله حقیقت داره و اگه موی سگ از هر طریق وارد بدن بشه منجر به عفونت و ایجاد کیست های عفونی میشه. مادر من زمان بچگیشون بخاطر همین مسئله مورد جراحی ریه قرار گرفتن. فقط بخاطر وجود 1 تار موی سگ در ریه.
    خیلی مراقب سلامتیتون باشید و موارد بهداشتی رو کاملا رعایت کنید. ترجیحا سگتون رو داخل منزل و یا اتاق خوابتون نگهداری نکنید.
    به امید سلامتی...

تشکر شده توسط : 3 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید