با سلام. من یک پسر کاملا مجرد 20 ساله هستم.
در رابطه با گذاشتن این پست و اینکه آیا مشکل من قابل حل خواهد بود در تردید بودم.
چند ماه پیش با دختری که دوست یکی از دوستانم که دختر هست بود در سایتی آشنا شدم و بعد از مدتی چت چت ما به سمت چت جنسی رفت. در ابتدا چون تجربه ی اولم بود خیلی برام لذت بخش بود اما با گذشت زمان حس کردم چون نزدیکی صورت نمیگیرد فقط دارم تشنه تر و تشنه تر میشوم.(همچنین با مشکلاتی مثل بلو بالز هم گاهی مواجه شدم). لزا تصمیم گرفتم که این کار را متوقف کنم و با توافق طرف مقابل جدا شدم. اما الان مشکل من این است که به شدت میل جنسی دارم. قبلا میتونستم از فکر داشتن رابطه جنسی فرار کنم و فکر نکنم اما الان اینکار دیگه برام غیر ممکن شده.(وهم چنین دائم به آن حرفهای تحریک کننده ای که تبدیل به نزدیکی نشد فکر میکنم) جدا از اون از خودم بدم اومده که یک مریض جنسی (البته منظورمو امیدوارم بفهمید از مریض جنسی) شدم. حتی با یکی دیگر از دوستان دخترم در همان سایت که چت میکردیم تا کمی بحث را طرف به قول معروف هات کرد منم ادامه دادم که البته به گفته ی خودش از من توقع نداشت...!!!
دوستانم بهم پیشنهاد رابطه با زنی که کارش این هست را هم داده اند اما من دوست ندارم با همچین روابطی که طرف مقابل فقط به خاطر پول نزدیکی میکند و میدانم که میلی به نزدیکی ندارد را قبول کنم.البته ترس از مشکلات احتمالی بعد از آن بماند. یه جوارایی انگار دنبال یک رابطه صرفا جنسی اما نه به این صورت بلکه با میل واقعی دو طرفه و با عاطفه افتادم و از فکرم بیرون نمیاد.(قبلا اصلا همچین آدمی نبودم!!!)
ورزش هم که میرم انگار میلم صد برابر میشه! نمیدونم اگر دوست دختر ( نه دوستی ساده دختر مثل همکلاسی) مشکلم حل میشه یا نه. اما الان به دلایلی که به بحث مربوط نیست نمیتوانم وارد یک رابطه عاطفی بشم.
آیا راهی هست که بتونم این میل جنسی را کاهش بدم یا توصیه دارید که در نوع رابطه یا نزدیکی و اعتقاد و علاقه ام تجدید نظر کنم. آیا راه حلی وجود دارد؟